Βόλεϊ Γυναικών: Διπλό «βόμβα» του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στη Λάρισα στην A2 Εθνική Κατηγορία

“Φωτιά” έβαλε στην κορυφή της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών  για την 15η αγωνιστική ο εκπληκτικός Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου «έσπασε» την έδρα της πρωτοπόρου ΕΑΛ Λάρισας κερδίζοντας με 1-3 σετ και έκανε ένα ακόμα σημαντικό “βήμα” για την παραμονή της στην κατηγορία, όπου είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Περιφέρειας μας στην συγκεκριμένη κατηγορία του βόλεί Γυναικών.
Η ομάδα του Δημήτρη Τσουλκανάκη με αυτό το απίστευτο  τρίποντο “καθάρισε” την  παραμονή, καθώς εδραιώθηκε  στην όγδοη θέση με 17 βαθμούς.
 Κορυφαίες της αναμέτρησης οι : Megan Vander Meer –  Μaρκούλη και Βούλγαρη. Η συγκεκριμένη νίκη  τερμάτισε ένα σερί 14 νικών της ΕΑΛ Λάρισας ενώ ήταν η δεύτερη ήττα της  στο πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών σε όλη την Αν.Μακεδονία και Θράκη .