Με τρεις Εβρίτες το νέο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ

Με τρεις Εβρίτες το νέο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεδρίαση που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, παρόντος και του Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

 

Συμμετέχουν τρεις Εβρίτες, αποτυχόντες υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο νομό μας με την παράταξη του κ.Τοψίδη και συγκεκριμένα ο Κώστας Εξακουστός ως Πρόεδρος, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ως Αντιπρόεδρος και ο Θέμης Κυριακίδης ως μέλος. Αποτυχών υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερειάρχη είναι και ο Διευθύνων Σύμβουλος Τσαταλμπασίδης Λάζαρος από την Καβάλα.


Κατόπιν της σχετικής διαδικασίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΜΕΤ ΧΑΣΑΝ
ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και καλή δύναμη ώστε να φέρουν σε πέρας το έργο τους, που αφορά άμεσα την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Να τονίσουμε ότι έμμισθη είναι η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με αυτήν του Προέδρου όπου τοποθετήθηκε ο Εβρίτης Κώστας Εξακουστός. Να θυμίσουμε τέλος ότι στο προηγούμενο Δ.Σ επί Μέτιου υπήρχαν και εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι.