Για κατασκευή νέων ΣΟΑ στην Ορεστιάδα, συζήτησαν Δερμεντζόπουλος-Κεφαλογιάννης, παρουσία του δημάρχου Δ.Παπαδόπουλου

Για κατασκευή νέων ΣΟΑ στην Ορεστιάδα, συζήτησαν Δερμεντζόπουλος-Κεφαλογιάννης, παρουσία του δημάρχου Δ.Παπαδόπουλου

Για την κατασκευή νέων Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών (ΣΟΑ) που θα ενταχθούν στο νέο οικιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων για τον Έβρο, συζήτησαν ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη, παρουσία του δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου.

Ο κ.Δερμεντζόπουλος, που είναι Γραμματέας στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής ‘Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, έχει με την ιδιότητα αυτή συχνές συναντήσεις με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας  Νίκο Δένδια και τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη. Με τον τελευταίο συναντήθηκε και πρόσφατα στην Βουλή, παρουσία του δημάρχου Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλου και ζήτησαν από κοινού την κατασκευή νέων στρατιωτικών κατοικιών και στον Δήμος Ορεστιάδας. 

Ο κ.Δερμεντζόπουλος θύμισε μάλιστα με ανακοίνωση του, ότι παρόμοια συνάντηση έγινε και για τον Δήμο Σουφλίου και ειδικότερα για τη Δημοτική Ενότητα Τυχερού, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Δαρούση, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο είχαν επισκεφθεί. Να σημειώσουμε επίσης, ότι πρόσφατα ζητήθηκε από τον δήμο Διδυμοτείχου οικόπεδο προκειμένου να γίνει και στην “πόλη των κάστρων” ανέγερση νέων ΣΟΑ για τις στεγαστικές ανάγκες των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.