Ελένη Χατζίδου: Περιπέτεια υγείας για την κορούλα της Εβρίτισσας τραγουδίστριας – Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο

Ελένη Χατζίδου: Περιπέτεια υγείας για την κορούλα της Εβρίτισσας τραγουδίστριας – Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο

Στο σπίτι έχει επιστρέψει από το μεσημέρι της Πέμπτης 21/2 η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και χρειάστηκς να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. 

Η μικρή Μελίτα – Δήμητρα, κόρη της Εβρίτιισας  (από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης) τραγουδίστριας αλλά και τηλεπαρουσιάστριας πλέον, πέρασε πνευμονία σε αρχικό στάδιο, και γι’ αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες. Η υγεία της ωστόσο πλέον φαίνεται ότι είναι μια χαρά χωρίς όμως να της επιτρέπεται για μερικές ακόμη ημέρες να πάει στο σχολείο ή να κάνει δραστηριότητες.

Η Ελένη Χατζίδου που ήταν δίπλα στην κόρη της από το πρώτο λεπτό, προσπαθεί να την απασχολεί στο σπίτι με άλλα παιχνίδια τα οποία δε θα την κουράζουν, ούτε θα την επιβαρύνουν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσίευσε και ένα βίντεο από τα παιχνίδια που παίζουν οι δυο τους στο σπίτι.

Φυσικά τόσο η συντιπότισσα μας τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγος της Ετεοκλής Παύλου, όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ αγχωμένοι με αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας της κορούλας τους, αλλά πλέον ηρέμησαν.

πηγή; tlife.gr