Πάνω από 200 αθλητές στο Όπεν Πινγκ Πονγκ της Αλεξανδρούπολης

Η ακριτική Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο 09 και 10/03 θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το 6ο, και τελευταίο στην περίοδο 2023-2024, τουρνουά μικρών ηλικιών Πινγκ Πονγκ και οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν και πάλι τις 200.

Η σχετική προθεσμία ολοκληρώθηκε χτες Τετάρτη 28/02 και δηλώθηκαν 206 αγόρια και κορίτσια από 35 σωματεία για να καλύψουν άλλη μια φορά και τις οκτώ κατηγορίες, από το μίνι παμπαιδικό έως το εφηβικό. Και η σημαντική ανταπόκριση στο κάλεσμα της πόλης με την πλούσια δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση, δεν έχει να κάνει μόνο με το κυνήγι των βαθμών για τον Τελικό, αλλά και την αμείωτη επιθυμία για δυνατά αγωνιστικά τεστ στον κορυφαίο θεσμό. Ο Μεγάλος Τελικός των αναπτυξιακών θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έχει οριστεί για το διήμερο 20 και 21/04 και θα είναι η πρώτη φορά, που θα φιλοξενηθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα.

Τα αποτελέσματα στο καθιερωμένο όπεν της Αλεξανδρούπολης θα οδηγήσουν στις τελικές θέσεις των αθλητών και των αθλητριών στην ειδική βαθμολογία των  αγώνων (η έως τώρα κατάταξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας στο λινκ https://shorturl.at/jmNP7). Θυμίζουμε ότι οι κατηγορίες, που διεξάγονται στον ετήσιο Τελικό, είναι αυτές των εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων με 16 παιδιά μάξιμουμ σε κάθε μία.

Οι 206 δηλώσεις συμμετοχής για την Αλεξανδρούπολη χωρίζονται σε 29 εφήβους, 8 νεάνιδες, 48 παίδες, 12 κορασίδες, 36 παμπαίδες, 20 παγκορασίδες, 30 μίνι παμπαίδες και 23 μίνι παγκορασίδες. Αύριο Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση της πρώτης φάσης, δηλαδή των ομίλων.