Ελένη Χατζίδου: Οι γονείς της απ’ τον Έβρο βρέθηκαν στην Αθήνα – Η αγκαλιά με την εγγονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Χατζίδου: Οι γονείς της απ’ τον Έβρο βρέθηκαν στην Αθήνα – Η αγκαλιά με την εγγονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι γονείς της Ελένης Χατζίδου μένουν ως γνωστόν στον Έβρο και συγκεκριμένα στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης απ’ όπου κατάγεται η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια της τηλεόρασης πλέον.

Λόγω ενός προβλήματος υγείας της κόρης τους, το οποίο μάλιστα την άφησε εκτός της πρωινής εκπομπής του STAR που παρουσιάζει με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου, βρέθηκαν στην Αθήνα. Αυτό πάντως που τους ανησυχούσε, όπως ανέφερε η Ελένη Χατζίδου, πέρα από το πρόβλημα της κόρης τους, ήταν αν τους θυμόταν η εγγονή τους Μελίτα, την οποία όπως και οι περισσότεροι παππούδες και γιαγιάδες στον Έβρο που δεν μένουν κοντά στα παιδιά τους, βλέπουν τα καλοκαίρια  στις διακοπές.

Η γιαγιά και ο παππούς της Μελίτας πήγαν λοιπόν στην Αθήνα και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, αναρωτιόντουσαν αν η Μελίτα θα τους θυμόταν καθώς είχε να τους δει από το καλοκαίρι. Ποια ήταν η αντίδραση της μικρής; Τους πήρε μια τεράστια αγκαλιά.

«Οι γονείς μου και η Μελίτα έχουν να βρεθούν από κοντά απ το καλοκαίρι που μας πέρασε…   Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν…!
Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια αλλά όσο να ναι είχαν την αγωνία!
όχι μόνο τους θυμήθηκε αλλά τους πήρε μια τεράστια, σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη, έγραψε η Ελένη Χατζίδου, δημοσιεύοντας και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

ΗΕλένη Χατζίδου έμεινε εκτός της πρωινής εκπομπής Breakfast@Star που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγός της Ετεοκλή Παύλου. Όπως είχε εξηγήσει ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να παραμείνει στο σπίτι για να αναρρώσει. Τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα για εκείνη από όσο περίμενε καθώς η πτώση και η λάθος στήριξη στον αγκώνα της επιβάρυνε την κατάσταση του αυχένα της και με δυσκολία μπορεί να στηρίξει το κεφάλι της.