Πένθος και θλίψη: Έφυγε απ’ τη ζωή ο εκδότης της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” Σταύρος Κονδύλης

Πένθος και θλίψη στην Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο, την Θράκη και την δημοσιογραφική οικογένεια, αφού έφυγε από την ζωή πριν λίγη ώρα ο δημοσιογράφος και εκδότης της ιστορικής εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ” Σταύρος Κονδύλης.

Νοσηλευόταν από χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις, μπήκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πριν λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του Γεώργιου, έγινε ο εκδότης της ιστορικής εφημερίδας του Έβρου (ιδρύθηκε το 1945) και της Θράκης. Ιδιοκτήτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κονδύλη Α.Ε, τα τελευταία χρόνια ήταν ο Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας, με τον γιο του Γιώργο να είναι ο εκδότης και την κόρη του Μαρίνα η Διευθύντρια.

Ο ίδιος μέχρι και τώρα ήταν παρουσιαστής και σχολιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή “2η Ματιά” του καναλιού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ που δημιούργησε από την εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Γιώτα και τα παιδιά του Γιώργο και Μαρίνα, καθώς και σε όλο το συγκρότημα της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” και του καναλιού “ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ”.