Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης: Η κόρη τους που ξεκίνησε Τάε-κβο-ντο και η ζωή στην Αλεξανδρούπολη(ΒΙΝΤΕΟ))

Αποθέωσε για άλλη μια φορά την Αλεξανδρούπολη και την όμορφη ζωή τους με τον Μιχάλη Κουϊνέλη στην πόλη του Έβρου η Ήβη Αδάμου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show»,

Η αγαπημένη του κοινού τραγουδίστρια, βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην εκπομπή και μίλησε αρχικά για τη γνωριμία της με τον συντοπίτη μας συνθέτη και τραγιυδιστή και τα στοιχεία της προσωπικότητάς του που την κέρδισαν.

«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύομαι, η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς. Αλλά εγώ πιστεύω ότι από πάντα κάτι ένιωθα. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό, αν είναι λογικό».

Για την απόφασή τους να επιλέξουν ως βάση τους την Αλεξανδρούπολη η τραγουδίστρια παραδέχθηκε: «Ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη να ζήσουμε στην Αλεξανδρούπολη. Όταν με τον covid-19 εγκλωβιστήκανε όλοι στο σπίτι εμείς πήγαμε Αλεξανδρούπολη και κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα. Έρχομαι τρεις ημέρες στην Αθήνα και λέω άντε να γυρίσουμε σπίτι μας, να γειωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικά. Λευτεριά ρε παιδί μου».

Ο Γρηγόρης Ανραούτογλου της ζήτησε να περιγράψει πως περνάνε μαζί με τον Μιχάλη μια ημέρα τους στην Αλεξανδρούπολη, με την Ήβη Αδάμου να υμνεί την ποιότητα ζωής, την ηρεμία, τους χαλαρούς ρυθμούς που απολαμβάνουν οικογενειακώς. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην κόρη τους Ανατολή που είναι 5,5 ετών και φέτος θα πάει στο Δημοτικό. Είπε ότι η κόρη τουςέχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών της αλλά και τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά του μπαμπά της καθώς διαθέτει γαλάζια μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.

Η Ανατολή ξεκίνησε Τάε-κβο-ντο, με προπονητή

στον Ανδρέα Κουϊνέλη, τον αδερφό του Μιχάλη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι η κόρη τους Ανατολή ξεκίνησε ήδη προπονήσεις Τάε-κβο-ντο και μάλιστα της αρέσει πάρα πολύ. Αν και δεν το είπε, την προπονεί ο Ανδρέας Κουϊνέλης, αδερφός του Μιχάλη, που είναι εδώ και χρόνια προπονητής στον ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρούπολης, έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του αθλήματος όχι μόνο στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 

Η Ήβη Αδάμου ερμήνεσε στην εκπομπή και την τελευταία της επιτυχία “Είπες” σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Κουϊνέλη, που ήδη στις λίγες ημέρες κυκλοφορίας της έχει γίνει χαμός με την μουσική αλλά και τον στίχο.