Με τη συμμετοχή 9 Θρακιωτών μαχητών, το UMC 4 Fight Like Thracians στην Κομοτηνή

Το UMC 4 Fight Like Thracians επιστρέφει για 2η συνεχόμενη φορά στην Κομοτηνή στις 25 Μαΐου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της πόλης!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, υπόσχεται ένα πιο δυνατό, πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό showστον χώρο τον μαχητικών αθλημάτων.

26 μαχητές, θα επιδείξουν τις μαχητικές τους δεξιότητες μέσα από13 σκληρές αναμετρήσεις στο κλουβί του UMC. Με γνώμονα πάντα την ανάδειξη καινούργιων αθλητών και προπονητών στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από όλη την Ελλάδα τους καλύτερους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Η ομάδα του UMC είναι περήφανη για την κάρτα αγώνων, που περιλαμβάνει έμπειρους αθλητές υψηλού επιπέδου με συμμετοχές σε Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και νέους που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση.

Η κάρτα περιλαμβάνει στο maineventτον Κομοτηναίο αθλητή Αλέξανδρο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος θα παίξει για τη ζώνη σε έναν επαγγελματικό αγώνα με όρους K1 εναντίον του Βαλεντίνου Κυριακίδη από τη Σκύδρα στα 84kg, με 5 γύρους των 3 λεπτών.

Επίσης περιλαμβάνει τον επαγγελματικό αγώνα MMAμεταξύ του Κομοτηναίου αθλητή Mohamed Kir Ahmet εναντίον του Ergi Hoxha από την Αλβανία, στην light weight κατηγορία.

Θα αγωνιστούν επίσης από τη Θράκη:

  • Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ξάνθη, mma 93kg
  • Αργύρης Γρηγοριάν, Κομοτηνή, mma 74kg
  • Κώστας Αγγελίδης, Κομοτηνή, mma 77kg
  • Αγγελική Κοκμοτού, Κομοτηνή, kicklow 55kg
  • Βασίλης Ασλανίδης. Κομοτηνή, kicklow63kg
  • Ζήσης Καπαμάς. Διδυμότειχο, kicklow 70,3kg
  • Σέρχιος Αϊδινίδης, Αλεξανδρούπολη, kicklow 70,3kg

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live και μέσω FullHDαπό την streamingπλατφόρμα το αγωνιστικό αυτό υπερθέαμα μόνο με 9.90€ πατώντας ΕΔΩ: