Αλεξανδρούπολη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, για ένα… γατάκι σε δέντρο του Πάρκου Προσκόπων

Αλεξανδρούπολη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, για ένα… γατάκι σε δέντρο του Πάρκου Προσκόπων

Απόρησαν χθες όσοι είτε βρισκόταν στην περιοχή του Πάρκου Προσκόπων είτε περνούσαν από το σημείο, βλέποντας την μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

Πυροσβέστες έχοντας μάλιστα και ειδικό γερανοφόρο όχημα, μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να… κατεβάσουν από δέντρο ένα γατάκι. Το συγκεκριμένο φαίνεται ότι βρισκόταν ημέρες ανεβασμένο εκεί πάνω και κάποιες φιλόζωες κυρίες κάλεσαν την Πυροσβεστική απαιτώντας να το κατεβάσει. Τι να κάνουν και οι πυροσβέστες, πήγαν εκεί και αφού το εντόπισαν προσπάθησαν να το πιάσουν, αλλά αυτό άλλαζε συνέχεια θέσεις και δεν ήταν… συνεργάσιμο. Ανέβαινε πολύ ψηλά που ήταν επικίνδυνο να επιχειρήσει ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στο ειδικό γερανοφόρο.

Τελικά με την χρήση νερού το γατάκι έφυγε από το δέντρο και κατέβηκε στο έδαφος, όμως οι φιλόζωες κυρίες που ήταν εκεί αλλά και οι υπόλοιποι δεν κατάφεραν να το πιάσουν και εξαφανίστηκε από το σημείο. Με το ενδεχόμενο να ανέβηκε πάλι σε κάποιο άλλο δέντρο πολύ πιθανό. Τι τραβάνε και οι πυροσβέστες, αντί να ασχολούνται με τις φωτιές, είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν και να κάνουν τεράστια κινητοποίηση για ένα γατάκι.