«Τα παιδιά άπλωσαν την ευτυχία τους» – Κοινή φιλανθρωπική δράση Δημοτικών Σχολείων Αλεξανδρούπολης

«Τα παιδιά άπλωσαν την ευτυχία τους» – Κοινή φιλανθρωπική δράση Δημοτικών Σχολείων Αλεξανδρούπολης

Κοινή δράση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν  στη ΦΛΟΓΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, διοργάνωσαν και υλοποίησαν στην Παλαγία Δημοτικά Σχολεία της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Παλαγίας, της Άνθειας και του 5ου Αλεξανδρούπολης, με τη συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υλοποίησαν τη δράση: «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη φλόγα στην καρδιά» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό σχολείο Παλαγίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η προαγωγή και ενίσχυση, με βιωματικό τρόπο, του δείκτη ευτυχίας των παιδιών και η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

250 μαθητές ζωγράφισαν και άπλωσαν τα λευκά μπλουζάκια τους με ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους. Ευτυχία για τα παιδιά είναι απλά πράγματα, όπως οι φίλοι, η οικογένεια, αγαπημένες δραστηριότητες.

Κατά την διάρκεια  της δράσης συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία θα διατεθούν στη ΦΛΟΓΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες.