Αλεξανδρούπολη: Δέκα συλλήψεις για το μαχαίρωμα νεαρού και την άγρια συμπλοκή για προσωπικές διαφορές

Στις δέκα έφτασαν χθες οι συλλήψεις νεαρών ατόμων για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής στο Πάρκο Αλλτιναλμάζη και είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός και τον τραυματισμό στο κεφάλι ενός άλλου.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο ηλικίας 24 ετών δράστης που μαχαίρωσε πάνω στην συμπλοκή όπου συμμετείχαν περίπου 15 άτομα έναν άλλο νεαρό. Αν και οι αρχικές πληροφορίες απέδωσαν την βίαιη συμπλοκή σε οπαδικές διαφορές, επειδή τα περισσότερα άτομα είναι οπαδοί αντίπαλων ομάδων, τελικά οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές. Ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ δύο ατόμων για μια αντιπαράθεση που είχαν, αναμίχθηκαν και οι υπόλοιποι νεαροί και η κατάσταση ξέφυγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Μαχαίρωσαν νεαρό σε άγρια οπαδική συμπλοκή – Νοσηλεύεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο, συνεχείς προσαγωγές, συλλήψεις

Απόι τα ξημερώματα και μέχρι το βράδυ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση αρκετά άτομα και  προχώρησαν σε 10 συλλήψεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτές να αυξηθούν, ενώ ήδη σχηματίστηκαν δικογραφίες και πιθανόν σήμερα οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Όπως γράψαμε χθες, ο νεαρός που μαχαιρώθηκε, μαζί με τον δεύτερο π[ου δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσο0κομείο Αλεξανδρούπολης. Ο τραυματισμένος στην κοιλιά από το μαχαίρι χειρουργήθηκε και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, αν και η κατάσταση του είναι σοβαρό. Ο τραυματισμός του δεύτερου ατόμου στο κεφάλι δεν είναι τόσο σοβαρός.