Χρυσό μετάλλιο και Πανελλήνιο ρεκόρ για τον Κωνσταντίνο Παπαδούδη απ’ το Ασπρονέρι Διδυμοτείχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρυσό μετάλλιο και Πανελλήνιο ρεκόρ για τον Κωνσταντίνο Παπαδούδη απ’ το Ασπρονέρι Διδυμοτείχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Εβρίτης, από το Ασπρονέρι Διδυμοτείχου, το “βουνό” όπως αποκαλείται στον χώρο του ο Κωνσταντίνος Παπαδούδης, συνεχίζει να διακρίνεται σε κορυφαίο επίπεδο στο πολύ δύσκολο άθλημα του Δυναμικού Τριάθλου (Powerlifting).

Ο Παπαδούδης αργά αλλά σταθερά χτίζει τον δικό του «μύθο», προσθέτοντας συνεχώς νέες, μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Όπως η πρόσφατη κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου, με Πανελλήνιο ρεκόρ, στο «Ποντιακό Κύπελλο 2024», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου, όλα τα φώτα για αθλητές, προπονητές και λάτρεις του Δυναμικού Τριάθλου ήταν στραμμένα στο Ωραιόκαστρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε το «Ποντιακό Κύπελλο 2024». Πρόκειται για μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Δυναμικού Τριάθλου (ΕΟΔΤ) και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των ψυχών που χάθηκαν στη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδούδης από το Ασπρονέρι Διδυμοτείχου που μένει στην Ξάνθη, σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του.Πρόκειται εξάλλου για έναν αθλητή που διατηρεί χαμηλούς τόνους, και με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή έχει πετύχει τους δικούς του… άθλους.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ τόσο με τις προσπάθειες του, όσο και την απονομή του χρυσού μεταλλίου

Τις επιδόσεις του Κωνσταντίνου Παπαδούδη μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει και στα social media που διατηρεί, σε Instagram και TikTok ώστε να βλέπει τις συνεχείς επιτυχίες του στο Δυναμικό Τρίαθλο, που έχει σχέση με άρση βαρών αλλά είναι αρκετά δύσκολο.