Στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη το τρόπαιο του EURO 2004 – Ζαμπούκης: Όλοι στην πλατεία Φάρου

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κάνει σέντρα στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου.

Η εφετινή διοργάνωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας, την ιστορική κατάκτηση της κούπας από την Εθνική μας Ομάδα το 2004. Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο θα «ταξιδέψει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

Μια από τις πέντε πόλεις είναι και η Αλεξανδρούπολη, γενέτειρα του Ντέμη Νικολαίδη, όπου την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 από τις 12 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ στην Πλατεία του Φάρου θα βρίσκεται το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναμνηστικές φωτογραφίες με το τρόπαιο και τους Legends

Σε κάθε πόλη-στάση του TROPHY TOUR powered by OPAP θα παρευρίσκονται ένας ή και περισσότεροι από τους  LEGENDS 2004. Το κοινό θα μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί τους και με το τρόπαιο, καθώς και να συμμετάσχει σε δράσεις – έκπληξη.

Οι διεθνείς από τον Έβρο που συμμετείχαν στον θρίαμβο του 2004 είναι ο Ντέμης Νικολαίδης αι ο Στέλιος Βενετίδης κιαι θα δούμε την Πέμπτη ποιοι από τους τότε διεθνείς θα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με ΒΙΝΤΕΟ του καλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης ως τις 10 το βράδυ να βρεθεί στην πλατεία Φάρου για να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με το έπαθλο της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως λέει, στις 6 το απόγευμα θα γίνει η γιορτή με τους διεθνείς που θα βρίσκονται εδώ, στην πρωτεύουσα του Έβρου.