Ορεστιάδα: Διαψεύδει ότι θα είναι παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης στη “Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ”, η Αντιδήμαρχος Ε.Μπραϊκούδη

Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ορεστιάδας Ευαγγελία Μπραϊκούδη διαψεύδει το δημοσίευμα του Evros-news.gr, ότι ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του φετινού Φεστιβάλ “28η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2024″ στις Καστανιές.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, η κ.Μπραϊκούδη αναφέρει ότι ουδέποτε ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, παραγωγό τηλεοπτικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα επισημαίνει ότι:

“Μόνο μερικές μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της 28ης Συνάντησης Νέων ΑΡΔΑΣ 2024, θα θέλαμε να προβούμε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Υπέπεσαν στην αντίληψή μας δημοσιεύσεις σχετικά με την ανάθεση της παρουσίασης του Φεστιβάλ του Άρδα σε γνωστό Έλληνα παρουσιαστή, με τον οποίον ουδέποτε ήρθαμε σε επαφή.

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν είναι αρμοδιότερος για την διοργάνωση του Φεστιβάλ ΑΡΔΑ, από τον ίδιο τον Δήμο Ορεστιάδας, που φέτος στο μεταίχμιο της κατάργησης του νομικού προσώπου της ΔΗΚΕΠΑΟ, ανέλαβε την «επανεκκίνηση» του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος του Έβρου, σε μια μεταβατική περίοδο, χωρίς άνεση χρόνου και με διοικητικές δυσκολίες.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος η 28η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2024, διοργανώνεται κυριολεκτικά από τους ίδιους τους νέους, όπως θα έπρεπε να γίνεται κάθε χρόνο. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το είδος της μουσικής που επιθυμούν και τους καλλιτέχνες που προτιμούν. Από κοινού, λοιπόν, καταρτίσαμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αξιοποιώντας  τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Σε πολύ λίγες μέρες, μετά την υπογραφή των τυπικών συμβάσεων και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, θα δημοσιοποιήσουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, καλώντας τους νέους και όσους νιώθουν νέοι σε μια συνάντηση ορόσημο για το φετινό καλοκαίρι.

Η Αντιδήμαρχος

Ευαγγελία Μπραϊκούδη”

Η απάντηση του Evros-news.gr

H Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και αρμόδια για την διοργάνωση του Φεστιβάλ στις Καστανιές κ.Μπραϊκούδη, πολύ… έξυπνα αναφέρει στην ανακοίνωση ότι ουδέποτε ήρθαν σε επαφή και συζητήσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιες συζητήσεις να έγιναν με άνθρωπο που είναι πολύ κοντά του και να κατάγεται από την περιοχή, ενώ είχε μεσολαβήσει για να αναλάβει άλλες εκδηλώσεις η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη στον Έβρο. Είχαμε αναφέρει την Ολυπιονίκη αι πολύ στενή φίλη του κ.Κοκλώνη, την Πηγή Δεβετζή, η οποία όμως μας τηλεφώνησε και διέψευσε ότι ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής συζήτησε με τους ανθρώπους του Φεστιβάλ και δεν θα το παρουσιάσει αυτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ορεστιάδα: Ο Νίκος Κοκλώνης για παρουσιαστής στη φετινή 28η Συνάντηση Νέων Άρδας

Το Evros-news.gr πληροφορήθηκε ότι έγιναν επαφές με την πλευρά του συγκεκριμένου τηλεοπτικού παραγωγού, εκδότη και τηλεπαρουσιαστή, αρχικά υπήρχε πρόβλημα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες που έχει ο ίδιος γιατί το καλοκαίρι θα αναλάβει και άλλες υποχρεώσεις, όπως και στο οικονομικό. Φάνηκε να βρίσκεται τελικά η “χρυσή τομή”, αλλά προφανώς η δημοσιοποίηση του θέματος από το Evros-news.gr και οι αντιδράσεις με τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη επιλογή ιαι την έντονη κριτική κατά της δημοτικής αρχής αν κατέληγε σε οριστική συμφωνία με τον κ.Κοκλώνη, προφανώς την έκαναν να αναθεωρήσει τις σκέψεις της.

Οπότε περιμένουμε να δούμε με ποιους καλλιτέχνες θα γίνει η επανεκκίνηση» του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος του Έβρου, με βάση όπως αναφέρει η ανακοίνωση τις μουσικές επιθυμίες των νέων της περιοχής. Αν δηλαδή γίνει κάτι διαφορετικό ή θα έχουμε και πάλι… μια από τα ίδια κιαι με καθαρά εμπορικά και οικονομικά κριτήρια.