Θράκη: Ωμή παρέμβαση με δωρεά των “Γκρίζων Λύκων” υπέρ του φιλοτουρκικού κόμματος DEB-ΚΙΕΦ

Ωμή παρέμβαση υπέρ του φιλοτουρκικού κόμματος DEB-ΚΙΕΦ που συμμετέχει στις σημερινές Ευρωεκλογές, έχουμε στην Θράκη και μάλιστα σήμερα που διεξάγεται η ψηφοφορία.

Με δωρεά οργάνωσης των “Γκρίζων Λύκων” από την Ολλανδία 130 ηλεκτρικών οχημάτων και αναπηρικών αμαξιδίων, ο μειονοτικός δήμαρχος Αρριανών Ερδέμ Χουσεΐν πραγματοποιεί φιέστα στο χωριό Φιλλύρα. Αυτό αναφέρει στο ρεπορτάζ του komotinipress.gr ο Νίκος Αβανίτης που γνωρίζει άριστα τις κινήσεις του τουρκικού παρακράτους στην περιοχή και τις αναδεικνύει. Μάλιστα ο Νίκος Αρβανίτης θέτει μια σειρά από ερωτήματα, για την αδράνεια της Κυβέρνησης και των κρατικών υπηρεσιών, που παρακολουθούν απαθείς όλη αυτή την προκλητική και ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, από οργανώσεις των Γκρίζων λύκων και του τουρκικού παρακράτους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Αρβανίτη:

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Komotinipress για τον επηρεασμό της ψήφου της Μειονότητας στον Δήμο Αρριανών με παρέμβαση παρακρατικών κι εξωχώριων μηχανισμών.

Ο Εγκάθετος Δήμαρχος Αρριανών ετοιμάζει φιέστα μοιράζοντας ηλεκτροκίνητα αμαξίδια των Γκρίζων Λύκων, σε όσους ψηφίσουν DEB-ΚΙΕΦ.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία αντίδραση αρμοδίων αλλά ούτε και από την αντιπολίτευση του Δημάρχου Αρριανών!

Ο Εγκάθετος Ερδέμ Χουσεΐν και οι παρακρατικοί μέντορές του, προέβησαν σε μία κίνηση έμπρακτης αμφισβήτησης της ελληνικής έννομης τάξης! Οι αρμόδιοι δεν αντιδρούν, το σύστημα σιωπά και ανήμερα των εκλογών , ο Δήμαρχος Αρριανών και το τουρκικό παρακράτος μοιράζει ηλεκτροκίνητα αμαξίδια!!!!

Τα ερωτήματα που αβίαστα προκύπτουν έχουν ως εξής:

  • 1. Υπάρχει τελικά Κράτος Δικαίου ή υπερβάλλει ο Έγκριτος και Μαχητικός Νομικός Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος;
  • 2. Ο κρατικός μηχανισμός , οι υπηρεσίες εξωτερικού, οι αποδελτιωτές ξένου τύπου είχαν καταγράψει την κίνηση των ισλαμιστικών κύκλων της Ολλανδίας;
  • 3. Πώς μετεφέρθησαν τα αμαξίδια και πώς εκτελωνίσθηκαν;
  • 4. Υπάρχει πρακτικό στον Δήμο Κομοτηνής ή Αρριανών για την συγκεκριμένη δωρεά;
  • 5. Υφίσταται διαδικασία έγκρισης και αποδοχής δωρεάν από τις οικονομικές επιτροπές των Δήμων Κομοτηνής και Αρριανών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (εκ του προχείρου βλ. Ν. 3852/2010, 4182/13 , 4270/2014 (ΦΕΚ 143/Α/2014), 4646/2019 (ΦΕΚ 201/Α/2019), 4557/2018 (ΦΕΚ 139/Α/2018).
  • 6. Με ποιά λογική σήμερα Κυριακή των Ευρωεκλογών ο Εγκάθετος Δήμαρχος Αρριανών πραγματοποιεί τελετή στην Φιλλύρα;
  • 7. Γιατί δεν αντιδρούν οι πολιτικοί φίλοι του, όπως ο Ευρ. Στυλιανίδης ώστε να ματαιωθεί;Περιμένοντας απαντήσεις!

Πηγή:  komotinipress.gr