Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Έβρο. Θα είναι στην κορυφή της παρουσίας μου στην Ευρωβουλή”

-Απάντηση στον Πάρη Παπαδάκη που την χαρακτήρισε “δεκανίκι” της Ν,Δ:”Ο Πρόεδρος του Κκ.Βελόπουλος ψήφισε τα Μνημόνια μαζί  ετ τη Ν.Δ και το κόμμα του το νόμο λογοκρισίας στην Ευρωβουλή”

Συγκινημένη από την στήριξη του νομού Έβρου, του τόπου καταγωγής της, δήλωσε η Πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής την περασμένη Κυριακή.

Άλλωστε η καταγόμενη από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου (από την πλευρά της μητέρας της Ξανθής Μαμασίδου) νεαρή και δυναμική πολιτικός, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της πανελλαδικά και συγκεκριμένα 6,4% στο νομό ‘Εβρου, Όπως είπε λοιπόν μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο Έβρος θα είναι στην κορυφή της ατζέντας την στην Ευρωβουλή, θα μεταφέρει τα προβλήματα του απαιτώντας λύσεις και θα φέρνει και ανθρώπους από το Ευρωκοινοβούλιο στην περιοχή για να τα βλέπουν από κοντά,

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Έβρο από τα βάθη της καρδιάς μου. Στον Έβρο που έδωσε όλες τις δυνάμεις του, την αγάπη του, τη στήριξη του με το απίστευτο ποσοστό του 6,4% και έδειξε ΄τι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι θέλει επιτέλους η Ευρωβουλή να έχει λογική, αλλά και μία σοβαρή, ελληνική, περήφανη εκπροσώπηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Εβρίτισσα Αφροδίτη Λατινοπούλου μεγάλη έκπληξη, εκλέχθηκε στην Ευρωβουλή με 3,5% πανελλαδικά και 6,4% στον Έβρο

Για τον Έβρο έχω υποσχεθεί και έχω δεσμευθεί και προσωπικά, ότι θα είναι στην κορυφή της ατζέντας μου για όλα τα Θέματα που απασχολούν τον Έβρο. Γιατί η ζωή πρέπει να επιστρέψει στο νομό, η οικονομία πρέπει να αναπτυχθεί στον Έβρο, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία. Τα σύνορα πρέπει να είναι επτασφράγιστα στον Έβρο, τα χωριά δεν πρέπει να συνεχίσουν να ερημώνουν στον Έβρο. Είναι κάτι το οποίο είναι προσωπικό μυ στοίχημα και θα αγωνιστώ και μέσα από την Ευρωβουλή για αυτό.

Θα έρχομαι συχνότερα στον Έβρο και θα φέρνουμε και ανθρώπους από την Ευρωβουλή για να βλέπουν τα προβλήματα του Έβρου.”

Η κ.Λατινοπούλου απάντησε πάντως και στις δηλώσεις του βουλευτή Έβρου της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη, που την χαρακτήρισε “δεκανίκι” της Ν.Δ. λέγοντας τα εξής

“Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, Εννοείται Εγώ δεκανίκι; Έφυγα από τη Ν.Δ ενώ θα μπορούσα να εκλεγώ με τη Ν.Δ στην Α’ Θεσσαλονίκης και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά γιατί υπήρχαν οι δημοσκοπήσεις οι οποίες έδειχναν ότι θα είχα από την τρίτη έως την έκτη θέση ενώ εξέλεξε 9 βουλευτές. Άρα θα ήταν άνετη η εκλογή μου. Έφυγα λοιπόν για να κάνω τι; Χατίρια ποιου; Γελάω με αυτά. Χτίσαμε την Φωνή Λογικής από το μηδέν. Με πολύ όρεξη, με πολύ αγάπη, με ανθρώπους ικανούς, με αξιόλογα στελέχη. Είμαστε εδώ με περηφάνεια. Καταγγέλουμε συνεχώς τα λάθη της Ν.Δ. Κάνουμε κριτική που είναι για το καλό της χώρας. Μήπως τα ακούσει η Ν.Δ και η Κυβέρνηση και αλλάξει για το καλό της χώρας, Για παράδειγμα ότι θα έχει μια ακόμα θητεία ως Πρόεδρος η κυρία Σακελλαροπούλου είναι απαράδεκτο. Δείχνει ότι δεν έχει λάβει το μήνυμα ο κ.Μητσοτάκης.

Τώρα όσον αφορά το τι λέει ο κάθε κύριος Παπαδάκης, δεν μας αφορά. ας ασχοληθεί καλύτερα τι κάνουν οι ίδιοι. Είναι και θέμα αξιών. Εμείς ουδέποτε εμπορευματοποιήσαμε την πίστη μας, ουδέποτε εργαλειοποιήσαμε την θρησκεία μας, ουδέποτε εκμεταλλευθήκαμε τις αγωνίες του κόσμου. Άλλοι έχουν με τη Ν.Δ σχέσεις, σίγουρα όχι εμείς. Άλλοι ψήφιζαν τα Μνημόνια, όπως ο κύριος Βελόπουλος, άλλοι ψήφισαν στην Ευρωβουλή προσφάτως τον Απρίλιο αυτό που πέρασε ουσιαστικά για να μην μπορούμε να εκφραστούμε κατά της λαθρομετανάστευσης, κατά της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, Ο Ευρωβουλευτής του κ.Βελόπουλου το ψήφισε αυτό στην Ευρωβουλή. Άλλοι είναι αυτοί που υπηρετούν αυτή την ατζέντα, ξεκάθαρα, Και ο κόσμος που μαθαίνει και ενημερώνεται το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Ούτε Μνημόνια λοιπόν ψηφίσαμε όπως ο κ.Βελόπουλος, ούτε ΑΑΔΕ (η Αρχή που ελέγχει της παρακολουθήσεις) αγκαλιά με τη Ν.Δ.”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ