ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες δηλώσεις της 76χρονης Ευρωβουλευτού “Ελληνικής Λύσης” απ’ τον Έβρο Γαλάτως Αλεξανδράκη

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες δηλώσεις της 76χρονης Ευρωβουλευτού “Ελληνικής Λύσης” απ’ τον Έβρο Γαλάτως Αλεξανδράκη

Όλη η Ελλάδα έψαχνε χθες την δεύτερη Ευρωβουλευτή της “Ελληνικής Λύσης”, την 76χρονη συνταξιούχο κτηνοτρόφο και κρεοπώλη Γαλάτω Αλεξανδράκη από την Αλεξανδρούπολη.

Γιατί ήταν “αόρατη” προεκλογικά, μια και δεν εμφανίστηκε πουθενά ούτε στα ΜΜΕ, ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε δια ζώσης, για να την μάθουμε ακόμα και εδώ στον Έβρο, ότι η ηλικιωμένη από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, είναι υποψήφια με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Από το… πουθενά όμως εκλέχθηκε παίρνοντας περισσότερες από 51.000 ψήφους πανελλαδικά, αν και ελάχιστοι συγχωριανοί της (ακόμα και συγγενείς)την ψήφισαν μια και δεν γνώριζαν πως είναι υποψήφια,  ενώ στο νομό πήρε μόνο 1.112 από τις 8.224 ψήφους του κόμματος της.

Η κ.Αλεξανδράκη, που να θυμίσουμε ότι το κόμμα Βελόπουλου μέσω της κόρης της Μαρίας που είναι συνεργάτης της “Ελληνικής Λύσης” στη Θεσσαλονίκη την είχε βάλει τον Μάιο του 2023 υποψήφια βουλευτή στην… ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ αττική, δηλαδή 1.000 χιλιόμετρα μακριά από τον Έβρο όπου μένει, αν και από χθες το πρωί οι δημοσιογράφοι “πολιόρκησαν” το κρεοπωλείο της στην Αλεξανδρούπολη, αρνήθηκε να εμφανιστεί και να κάνει κάποια δήλωση. Όμως χθες βράδυ κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση κατάφερε να έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ της δηλώσεις. Με τον γιο της πίσω που φαινόταν να έχει την… επίβλεψη όσων θα έλεγε η μητέρα του, η δεύτερη σε ψήφους Ευρωβουλευτής του κόμματος Βελόπουλου, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Συνολικά… 52 λέξεις ήταν οι απαντήσεις τις, ενώ ΑΡΝΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ αν θα πάει τελικά στο Ευρωκοινοβούλιο να εκπροσωπήσει το κόμμα της και την Ελλάδα. Όσο για το αν θα ξαναμιλήσει το επόμενο διάστημα, απάντησε με ένα βροντερό… ΟΧΙ.

Είπε συγκεκριμένα η 76χρονη Γαλάτω Αλεξανδράκη:

“Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά”.

Αρνήθηκε όπως είπαμε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων από το στούντιο αν θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο. Όσο για το αν θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες και πάλι, απάντησε με ένα κοφτό “Όχι”.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΗ ΕΒΡΙΤΙΣΣΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ της “Ελληνικής Λύσης” 

Όσο για τον βουλευτή Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Πάρη Παπαδάκη δήλωσε τελικά στο Ράδιο Έβρος ότι δεν γνωρίζει μια συντοπίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτή του κόμματος του η οποία μάλιστα.. σάρωσε με πάνω από 50.000 ψήφους και είπε: “Σας μιλάω ειλικρινά δεν την έχω δει ποτέ την κυρία, δεν την γνωρίζω, σίγουρα δεν μένει εδώ, στην Αλεξανδρούπολη, αν έχει καταγωγή από δω“. Με αφορμή όσα… τραγελαφικά συμβαίνουν με το κόμμα Βελόπουλου και το… δούλενα στους Έλληνες με την εκλογή της 76χρονης συνταξιούχου, θυμίζουμε πως πέρυσι πριν τις εθνικές εκλογές ο βουλευτής Έβρου είχε δηλώσει:


“Δηλαδή τώρα ο 70+ (εννοεί πάνω από 70 χρόνων) θα ψηφίσει για το μέλλον της νέας γενιάς, ενώ αυτός έχει πάρει την σύνταξη του, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, έχει τακτοποιήσει τα παιδιά του για ποιο λόγο; Τι να πει; Για ποιο να ψηφίσει τώρα”; 

Τώρα οι πάνω από 70 όχι μόνο ψηφίζουν, αλλά το κόμμα του και ο Πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος έβαλε μια 76χρονη συνταξιούχο κτηνοτρόφο, χωρίς την παραμικρή σχέση με την πολιτική και τα κοινά, ούτε καν ως θυρωρός της πολυκατοικίας της και απόφοιτο Δημοτικού, υποψήφια Ευρωβουλευτή. Την ίδια πέρυσι έβαλε υποψήφια βουλευτή στην… Ανατολική Αττική. Τώρα η Γαλάτω  Αλεξανδράκη εκλέχθηκε κιόλας δεύτερη και θα πάει στις Βρυξέλλες να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αφού πήρε πάνω από 50.000 ψήφους.