Ορεστιάδα: Χαμός με Δ.Παπαδόπουλο, Μαυρίδη στο Δημοτικό συμβούλιο – “Σουπιά”, “ψεύτης”, “συκοφάντης”, “μαμελούκοι”, “γελοίοι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός έγινε στην προχθεσινή μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, όπου οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα και… χτύπησαν κόκκινο, περισσότερο και από την θερμοκρασία που επικρατούσε εκείνη την ώρα έξω από την αίθουσα.

Υπήρξε μια κατά μέτωπο αντιπαράθεση και άγρια “κόντρα” μεταξύ του δημάρχου Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης πρώην δημάρχου και Διευθυντή του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, του Βασίλη Μαυρίδη. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για τα αιολικά πάρκα στην “Κορακόπετρα” και την “Αετοκορφή” στο δασικό οικοσύστημα της περιοχής του Τριγώνου και συγκεκριμένα σε Πεντάλοφο και Πετρωτά. Υπήρξε ένα μπέρδεμα μεταξύ δύο διαφορετικών περιπτώσεων και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Ο κ.Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τον προκάτοχο του “σουπιά”,  που.. πετάει μελάνι για να θολώνει τα νερά, που θεωρεί τους άλλους “μαμελούκους” ενώ έκανε “γελοίους” χειρισμούς και όχι όσα έπρεπε στο θέμα των ανεμογεννητριών, ενώ τώρα παριστάνει τον “ακτιβιστή”.


Όταν πήρε τον λόγο ο κ.Μαυρίδης αποκάλεσε τον δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο “ψεύτη”, αυτός αμέσως αντέδρασε και τον αποκάλεσε “συκοφάντη” και απαίτησε από την  Πρόεδρο του Δ.Σ θεοδώρα Σέμεν να μην του επιτρέψει να συνεχίσει να εξυβρίζει γιατί διαπράττει συκοφαντική δυσφήμιση. Τελικά με παρέμβαση της κ.Σέμεν τα πνεύματα ηρέμησαν μεταξύ νυν και πρώην δημάρχου Ορεστιάδας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ