Επίτιμη Δημότης Δήμου Ορεστιάδας θα αναγορευθεί 30 Ιουνίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Επίτιμη Δημότης Δήμου Ορεστιάδας θα αναγορευθεί 30 Ιουνίου ημέρα Κυριακή,  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου,

Την σχετική απόφαση έλαβε πριν λίγο καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η κ.Σακελλαροπούλου θα βρίσκεται από την προηγούμενη ημέρα στον Έβρο, αφού θα παραστεί στην Αλεξανδρούπολη σε Συνέδριο για το περιβάλλον που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται τέλη Ιουνίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η αναγόρευση θα γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Ορέστεια 2024”. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο πρωί της Κυριακής 30, στις 10:15  θα παραστεί στην Δοξολογία για την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας στον Μητροπολητικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.

Στις 10:30 θα γίνει η Επιμνημόσυνη δέηση στους ιδρυτές της πόλης και στη συνέχεια στο ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΒΑΡΒΑΚΗ (πλησίον του Ι. Μ. Ν. Αγίων Θεοδώρων) στις 10:45 θα τελεστεί Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως και Νέας Ορεστιάδος Πολυκάρπου από την Α.Ε. την Προέδρο της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Στις 11:15  θα γίνει η Αναγόρευση της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Δήμου Ορεστιάδας από τον Δήμαρχο της πόλης Διαμαντή Παπαδόπουλο.