ΣΟΚ: Τέσσερις νέοι 22 έως 28 ετών, νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη

Τέσσερις νέοι άνθρωποι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας από 22 έως 28 ετών, έχασαν την ζωή τους σήμερα το πρωί σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης Καβάλας, γύρω στις 08:00 το πρωί Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι είναι από τη Χαλκίδα και είχαν πάει στην  Ξάνθη προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία.

Μαζί τους, επέβαιναν μία Χαλκιδέα φοιτήτρια στην Κομοτηνή και μία αλλοδαπή, όπως αναφέρει το egnomi.gr. Η παρέα των πέντε ατόμων προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και σύμφωνα με πληροφορίες πήγαιναν για μπάνιο στον Νέστο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο. Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση και από μια άμορφη μάζα σιδερικών ανασύρθηκαν νεκροί, δύο άνδρες 26 και 27 ετών αντίστοιχα και δυο γυναίκες 28 και 22 ετών.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου ένας άνδρας 22 ετών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα. Ενδεικτικό της σφοδρής σύγκρουσης είναι ότι το αυτοκίνητο.

Από το λεωφορείο ελαφρά τραυματίας είναι ο 52χρονος οδηγός, και άλλα τρία άτομα με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία. Όπως γράφει egnomi.gr το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι Χαλκιδέοι συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας στην εκδήλωση της οποία συμμετείχαν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και  Ξάνθη.

Πηγή: xanthinea.gr και egnomi.gr