Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουινέλης: Το υπέροχο πάρτι στην Αλεξανδρούπολη, στα γενέθλια της κόρης τους, Ανατολής

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης πρόσφατα γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους, Ανατολής, η οποία έκλεισε έξι χρόνια από την ημέρα που ήρθε στη ζωή των δύο καλλιτεχνών και την άλλαξε ριζικά.

Ήταν 12 Ιουνίου του 2018 όταν η Ήβη Αδάμου έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Η μικρή Ανατολή μεγάλωσε και το Σάββατο 15 Ιουνίου γιόρτασε τα 6α της γενέθλια με ένα ξεχωριστό θεματικό πάρτι. Η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη διασκέδασε με τους μικρούς της φίλους σε ένα πάρτι με θέμα την εξωτική φύση και τα λουλούδια, αφού στο χώρο κυριαρχούσαν τα έντονα, παιχνιδιάρικα χρώματα.

Το θέμα ήταν το «Aloha party» και ο χώρος ήταν διακοσμημένος σε εξωτικό στυλ, με πολλά πολύχρωμα λουλούδια και πολλά μπαλόνια, όπως ακριβώς και ο τίτλος του.

Η Ήβη Αδάμου θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της κόρης της και έτσι ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από την ημέρα αυτή.

ivi adamou mixalis kouinelis

Ανάμεσα στις εικόνες είναι οι ίδιοι ευτυχισμένοι γονείς που ποζάρουν μαζί με τη μικρή Ανατολή με πολλούς φίλους και συγγενείς, ενώ σε άλλο σημείο βλέπουμε την 6χρονη πλέον, να στέκεται μπροστά στην εντυπωσιακή τούρτα της.

anatoli kouineli

Τα γενέθλια της μικρής έγιναν στο μαγαζί του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη, αφού τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα εδώ στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Η καθημερινότητα τους στην Αλεξανδρούπολη

Η Ήβη Αδάμου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη νέα της ζωή με τον Μιχάλη Kουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως έχει πει τους πρώτους μήνες που γεννήθηκε η πλέον 6 ετών Ανατολή, η ίδια είχε δυσκολευτεί με τις μετακινήσεις που χρειαζόταν να κάνουν καθώς το ζευγάρι τότε έμενε μία στην Αλεξανδρούπολη μία στην Αθήνα. Η ίδια επίσης, είχε επιστρέψει πολύ γρήγορα στη μουσική και σε συνδυασμό με το ότι τότε το μωρό της δεν είχε βρει τους χρόνους που θα κοιμάται ή θα τρώει εκείνη ταλαιπωριόταν από τις αϋπνίες – κάτι που κι άλλες μανούλες περιγράφουν τους πρώτους μήνες με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Θεωρώ ότι ήταν η πιο σοφή κίνηση την καταλληλότερη στιγμή. Όλο αυτό έγινε μέσα στον Covid. Δεν ερχόμασταν Αθήνα, δεν υπήρχε λόγος, όλα γινόντουσαν μέσω Face Time και μέναμε πάνω στο σπίτι που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη.

Είδα πώς είναι να ζεις εκεί, πόσο πιο ήρεμα, νορμάλ και ξέγνοιαστα είναι – ειδικά για ένα παιδί.

Το ότι ήταν δίπλα η πεθερά μου και μια πολύ καλή κυρία που έχουμε ακόμη και σήμερα και υπάρχει απίστευτη βοήθεια και είπαμε ότι αυτή είναι η στιγμή να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας και η δουλειά μας θα είναι στην Αθήνα»