Η 76χρονη Εβρίτισσα Ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη “έφαγε” τον Παύλο Σαράκη απ’ το κόμμα Βελόπουλου

Η εκλογή της “αόρατης” 76χρονης συνταξιούχου κρεοπώλισσας από τον Έβρο Γαλάτως Αλεξανδράκη για την οποία ήρθαν σε ρήξη, “έφαγε” τον βουλευτή Παύλο Σαράκη από την “Ελληνική Λύση”.

Σήμερα ο Πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος, με την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων βουλευτών της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, άρα και του Εβρίτη Πάρη Παπαδάκη, διέγραψε τον βουλευτή Επικρατείας και γνωστό νομικό. Ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Σαράκης, είχαν έρθει σε ρήξη για το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου με κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη κι καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, που εξελέγη στην ευρωβουλή. Ήταν δεύτερη με πάνω από 51.000 ψήφους, αν και την υποψηφιότητα της δεν γνώριζαν ούτε οι στενοί της συγγενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ψέματα Βελόπουλου: Αυτή είναι η “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” της 76χρονης Εβρίτισσας Ευρωβουλευτού Γαλάτως Αλεξανδράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παύλος Σαράκης θεώρησε ότι το κόμμα εκτίθεται με όλα αυτά, ενώ είχε έρθει σε ρήξη και με την αντιπρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Δήμητρα Κρητικού, “δεξί χέρι” του κ.Βελόπουλου και πεθερά του πρώτου σε ψήφους Ευρωβουλευτή Μανώλη Φράγκου. Ο κ.Σαράκης διαφωνούσε και με αρκετές επιλογές του κόμματος.

Σαράκης: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου»

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής.

«Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Ελληνική Λύση: Ο Βελόπουλος διέγραψε τον βουλευτή Επικρατείας Παύλο Σαράκη

Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται», δήλωσε.

Οι διαρροές κατά Σαράκη μέσω του Χίου  τον οποίο

προσέλαβε Διευθυντή στο Alert ο Βελόπουλος

Το προηγούμενο  dιάστημα υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Παύλου Σαράκη με τον επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης”, με διαρροές σε φιλικά μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Χίος στην ραδιοφωνική του εκπομπή προανήγγειλε… αποκαλύψεις στην εφημερίδα του για βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” που είναι  “μασόνος” κιαι ζητούσε από τον κ.Βελόπουλο να τον διαγράψει. Την επόμενη μάλιστα ημέρα ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο κ.Χίος αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων στο κανάλι ALERT που είναι του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η πλευρά του Προέέδρου της “Ελληνικής Λύσης” χαρακτήριζε τον κ.Σαράκη «μασόνο» και «εντολοδόχο ξένων κέντρων», ενώ το περιβάλλον του βουλευτή ποστήριζε ότι δέχεται εκβιασμό από την ηγεσία του κόμματος για να παραδώσει την έδρα του. Γι’ αυτόν τον λόγο ο κ. Σαράκης είχε κάνει σχετικές αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα ο κ. Βελόπουλος συγκάλεσε συνεδρίαση της ΚΟ χωρίς τη συμμετοχή του κ. Σαράκη και ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη – βουλευτές να υπογράψουν επιστολή με την οποία θα ζητούσαν από τον βουλευτή να παραιτηθεί και να επιστρέψει την έδρα του στο κόμμα. Κάτι που έκαναν. Ανάμεσα τους και ο βουλευτής Έβρου Πάρης Παπαδάκης. Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Χίος, εργαζόμενος πλέον στο κανάλι Βελόπουλου σε θέση Διευθυντή, ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ και στον κ.Παπαδάκη για την 76χρονη Ευρωβουλευτή από τον Έβρο Γαλάτω Αλεξανδράκη στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, επειδή είχε δηλώσει ότι δεν την ήξερε καν και δεν γνωρίζει ποια είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Άγρια επίθεση Σ.Χίου κατά Πάρη Παπαδάκη: “Τι ζόρι τραβάς ρε μάγκα με την κ.Γαλάτεια Αλεξανδράκη;” ((ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ.Παπαδάκης πάντως επέλεξε να κάνει δήλωση “μετανοίας” και κομματικής πειθαρχίας μετά την άγρια επίθεση από τον δημοσιογράφο-Διευθυντή του καναλιού του Προέδρου του Κυριάκου Βελόπουλου, γι’ αυτό-κάποιοι λένε προς στιγμήν-απέφυγε τις… συνέπρειες παρόμοιες με του Παύλου Σαράκη.

“Έμαθε” ο Π.Παπαδάκης την 76χρονη Εβρίτισσα Ευρωβουλευτή Γ.Αλεξανδράκη μετά την επίθεση Σ.Χίου – Ανακοίνωση… κωλοτούμπα κομματικής πειθαρχίας