Αλεξανδρούπολη: O 81χρονος κατακρεούργησε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου γενικότερα, από την δολοφονία μιας 73χρονης γυναίκας από τον 81χρονο σύζυγο της σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.

Το ζευγάρι καταγόταν από τον βόρειο Έβρο και συγκεκριμένα από την περιοχή της Ορεστιάδας (από τη Νέα Βύσσα) και έλειπε για χρόνια στο εξωτερικό ως οικονομικοί μετανάστες. Εέστρεψαν και έμεναν στην Αλεξανδρούπολη.

Σοκαριστικά είναι και τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή Νίκου Κιφνίδη από την Κομοτηνή, που έκανε την αυτοψία στο άψυχο σώμα της 73χρονης γυναίκας, την οποία όπως αποδείχθηκε κατακρεούργησε ο σύζυγος της με 12 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

Διαβάστε ακόμα-ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα του με μαχαίρι

«Είναι ένα άγριο έγκλημα με μαχαίρι, που είχε στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά τραχηλική χώρα 12 τραύματα, 12 μαχαιριές. Εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Τεράστια ποσότητα αίματος. Το θύμα βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Το πρωί πιθανόν έγινε η δολοφονία. Ακαριαίος ο θάνατός της με μαχαίρι κουζίνας. Είχε δίπλα ακονιστήρι. Αυτός μάλλον ακόνισε το μαχαίρι και μετά ξεκίνησε αυτό που έκανε», δήλωσε στους δημοσιογράφους o ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Η Αστυνομία περιμένει την κατάθεση του

δολοφόνου για τα αίτια της αποτρόπαιης πράξης του

Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς αφότου ήπιε τη χλωρίνη, έχασε τις αισθήσεις του. Νοσηλεύεται και οι αστυνομικοί ς που ανέλαβαν τον χειρισμό της υπόθεσης περιμένουν πότε θα μπορέσει να καταθέσει, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να τους εξηγήσει τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαιη πράξη του.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε η κόρη του ζευγαριού πυ έμενε με τον άνδρα της στην Αλεξανδρούπολη αλλά σε άλλη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι ο 81χεονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποίο τον επηρέασαν και ψυχολογικά.

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής (21.06.24) άρχισε να καυγαδίζει και πάλι με την σύζυγο του, κάτι που λένε οι γείτονες πως συνέβαινε συχνά. Γείτονας κάλεσε κάποια στιγμή το  “100”και ενημέρωσε πως είδε τον δράστη να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας «σκότωσα τη γυναίκα μου».