Σταυράκογλου: Ανακοίνωση… αυτογκόλ για συναυλία της ΤΙΕΔΑ – Δεν κατάλαβε ούτε τι διάβασε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Με μια ανακοίνωση τεράστιο… αυτογκόλ πραγματικά, που την εκθέτει ξεκάθαρα αφού δείχνει ότι δεν κατάλαβαν όσα διάβασαν σε έγγραφο που επισυνάπτουν, η παράταξη “ΑΡΧΗ” του Σταύρου Σταυράκογλου αναφέρεται σε απόφαση της διοίκησης της ΤΙΕΔΑ για την διοργάνωση μιας συναυλίας.

Κι επειδή η ανακοίνωση κλείνει με την φράση: “Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι!” θα μπορούσε να πει κανείς ότι “πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι”. Γιατί όποιος διαβάσει την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και το έγγραφο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που επισυνάπτεται σε αυτήν, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα… αντίληψης για τον κ.Σταυράκογλου και τους συνεργάτες του, αφού δεν κατάλαβαν τι ακριβώς διάβασαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙΕΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η ανακοίνωση της παράταξης “ΑΡΧΗ” αναφέρει:

“Όλοι θυμόμαστε το ζήτημα που είχε προκύψει με την συναυλία της αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας κ. Τσαμπά,  η οποία αναβλήθηκε και δεν έγινε ποτέ, αξίας 15.500€. Είχε αποκαλυφθεί τότε, πως η ΤΙΕΔΑ Α.Ε. υποστηρίζοντας πως λόγω δικής της υπαιτιότητας υπήρξε η αναβολή, και κατέθεσε το 50% της συμφωνηθείσας αμοιβής ως προκαταβολή, δηλαδή 7.750€, αν και οι δηλώσεις της κ. Τσαμπά ήταν εντελώς διαφορετικές.

Και ενώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ κ. Σεραφειμίδη η αναβληθείσα συναυλία είχε συμφωνηθεί πως θα διεξαγόταν την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν προέκυψε εντελώς συμπωματικά αλλαγή πλάνων.

Έτσι λοιπόν, η ΤΙΕΔΑ Α.Ε. σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρεία BARKING WELL MEDIA Α.Ε., της οποίας ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κος Νικόλαος Κοκλώνης, αποφάσισε να μας «αποζημιώσει» για την συναυλία που πληρώσαμε κατά το ήμισυ, μας υποσχέθηκε αλλά δυστυχώς χάσαμε.

Θα συνάψουν νέο ιδιωτικό συμφωνητικό με κόστος 14.500€ χωρίς Φ.Π.Α., για άλλη μία συναυλία, με τους κ.κ. Μανώλη Κονταρό και Γιώργο Βελισσάρη.

Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι!”

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Σταύρου Σταυράκογλου και επισυνάπτει την απόφαση από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ που συνεδρίασε και πήρε αποφάσεις στις 19 Ιουνίου 2024. Όμως έχει υπογραμμίσει μόνο την παράγραφο  για τη νέα συναυλία και το ποσό που θα δοθεί (με κόκκινη γραμμή), χωρίς να κάνει το ίδιο με την ξεκάθαρη αναφορά ότι η ΤΙΕΔΑ συμφώνησε και παίρνει πίσω τις 7.750 ευρώ που είχε δώσει πέρυσι (με την μαύρη υπογράμμιση μας.) Οπότε θα προσθέσει τα υπόλοιπα για την φετινή συναυλία που είναι 6.750 ευρώ.

Πρόκειται για ένα θέμα που κατά κόρον είχε χρησιμοποιήσει και το… σήκωσε έντονα ο Σταύρος Σταυράκογλου και η παράταξη του στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Το μόνο που κατάφεραν ήταν όχι απλά να αποτύχουν, αλλά να αναδειχθεί εκ νέου δήμαρχος ο Γιάννης Ζαμπούκης και μάλιστα με το ιστορικό ποσοστό 60,91%, το μεγαλύτερο για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στην μεταπολίτευση. Προσπάθησε μάλιστα να το επαναφέρει σε διάφορες ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο κ.Σταυράκογλου και μετά την έναρξη της θητείας της νέας δημοτικής αρχής που έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σίγουρα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να… αποδεχθεί πως θα πρέπει να περιμένει για 5 χρόνια,  αλλά να υποπίπτει και σε τέτοια λάθη;

Αφορά λοιπόν την συναυλία με την πολύ γνωστή δημοτική τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, η οποία είχε προγραμματιστεί να έρθει στις 9 Σεπτεμβρίου 2023, αλλά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές αποφασίστηκε να αναβληθεί. Επειδή είχε υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό, καταβλήθηκε εκ μέρους της ΤΙΕΔΑ και έναντι του συμφωνηθέντος ποσού της συνολικής αμοιβής των 15.500 ευρώ, το ήμισυ της συνολικώς συμφωνηθείσης αμοιβής ήτοι το ποσό των 7.750 ευρώ. Είχε τότε συζητηθεί με την κ.Τσαμπά να γίνει φέτος το καλοκαίρι η συναυλία και να καταβληθεί και το υπόλοιπο ποσό.

Όπως όμως αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ, επειδή δεν μπορούσε να διεξαχθεί αυτή η συναυλία φέτος, η διοίκηση ήδη ήρθε σε συνεννόηση και συμφωνία με την διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας, προκειμένου να λυθεί το ως περσινό ιδιωτικό συμφωνητικό
αζημίως , να επιστραφεί η δοθείσα προκαταβολή  των 7.75ο ευρώ που πληρώθηκε απ’ την ΤΙΕΔΑ και να συναφθεί νέα συμφωνία για την διοργάνωση νέας συναυλίας με άλλους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα με τους πολύ γνωστούς τραγουδιστές δημοτικής μουσικής, τον Μανώλη Κονταρό και τον Γιώργο Βελισσάρη στο Π.Κ.Α στις 10 Ιουλίου 2024, αντί ποσού 14.500 ευρώ.

Η σχετική αναφορά στην απόφαση:

Ο δημοτικός τους σύμβουλος Κώστας Δουνάκης που μετέχει στο Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ απ’ την παράταξη Σταυράκογλου να απουσίαζε από την συνεδρίαση και δεν τους ενημέρωσε, Όμως δεν τα διάβασαν όλα αυτά που αναφέρονται στην απόφαση, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης υποφήφιος δήμαρχος πέρυσι τον Οκτώβριο Σταύρος Σταυράκογλου και οι συνεργάτες του; Αν δεν είχαν επισυνάψει και με υπογραμμισμένα μόνο δύο σημεία της απόφασης, θα μπορούσαν ενδεχομένως να… παραπλανήσουν κάποιους με τον ισχυρισμό ότι εκτός από τα 7.750 ευρώ που δόθηκαν πέρυσι (και επιστρέφονται όπως αναφέρει η απόφαση ξεκάθαρα), θα δοθούν άλλες 14.500 ευρώ τώρα. Από την στιγμή που δημοσιεύουν την απόφαση όπου αναφέρονται τα πάντα,, είναι εκτεθειμένοι γιατί εν γνώση τους κοροϊδεύουν τον κόσμο κα εκτίθενται, προσπαθώντας μάταια να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος της ΤΙΕΔΑ και της Δημοτικής αρχής.