Αλεξανδρούπολη: Δυο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας – Κρατείται 62χρονος από καταγγελία της 24χρονης συντρόφου του

Την ημέρα που ο 81χρονος δολοφόνησε με 13 μαχαιριές την 73χρονη γυναίκα του, είχαμε άλλα δυο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Αλεξανδρούπολη!!!

Οι δυο άνδρες κατηγορούμενοι, ένας 62χρονος μετά από καταγγελία της συντρόφου του κα ένας ηλικιωμένος, οδηγήθηκαν μάλιστα χθες στο αυτόφωρο και ο 62χρονος κρατείται, ενώ ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Evros-news.gr και στις δυο περιπτώσεις οι γείτονες τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ενημέρωσαν ότι γίνονται καυγάδες σε γειτονικά διαμερίσματα και αυτή επενέβη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, μια 24χρονη κατήγγειλε τον 62χρονο σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία, δυο φορές. Αρχικά το μεσημέρι σε πόλη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου πήγαν για μπάνιο και το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους. Την πρώτη φορά μάλιστα ισχυρίστηκε ότι την έπιασε από τον λαιμό και φοβήθηκε ότι μπορεί να την πνίξει. ίσως γι’ αυτό και να αποφασίστηκε η κράτηση του 62χρονου, αφού εκτός της κατηγορίας για ενδοοικογενειακή βία μπορεί να αντιμετωπίσει και ακόμα πιο βαριά κατηγορία. Η 24χρονη που κατάγεται από νησιωτική περιοχή, γνωρίστηκε με τον 62χρονο Αλεξανδρουπολίτη και αποφάσισε να έρθει για να ζήσουν μαζί.

Στην δεύτερη περίπτωση, ο ηλικιωμένος λογομάχησε με την επίσης ηλικιωμένη σύζυγο του, τις φωνές άκουσαν γείτονες που ίσως επηρεασμένοι και από την είδηση της δολοφονίας της 73χρονης ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον παππού και σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του. Χθες οδηγήθηκε και αυτός στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

Να επισημάνουμε τέλος, με αφορμή δηλώσεις της δεύτερης κόρης του 81χρονου δολοφόνου ο οποίος σκότωσε την 73χρονη σύζυγο του το πρωί της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη με 13 μαχαιριές, η οποία από την Αθήνα όπου μένει δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι Αστυνομία και Δικαιοσύνη δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, επειδή είχε ζητηθεί από την δολοφονημένη μητέρα και την αδερφή της να γίνει ψυχιατρική εξέταση στον δολοφόνο αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, πως οι αστυνομικοί λειτούργησαν όπως προβλέπεται. Διαβίβασαν δηλαδή το αίτημα στον Εισαγγελέα και αυτός έκρινε ότι δεν ήταν αναγκαία η ψυχιατρική εξέταση του 81χρονου, μετά το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας πριν από 15 ημέρες, όταν συνελήφθη επειδή χτύπησε τον εγγονό του.