Αλεξανδρούπολη: Με συναυλία Μελίνας Ασλανίδου απόψε 9 μ.μ. ( πλατεία Φάρου ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδος) ολοκληρώνεται η Ναυτική Εβδομάδα

Με συναυλία της κορυφαίας Μελίνας Ασλανίδου απόψε στις 9 στην πλατεία Φάρου, με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις, ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου η Ναυτική Εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 9 ημέρες, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με τις 39 ποικίλες και πολύ σημαντικές εκδηλώσεις οι οποίοι προσέλκυσαν μεγάλη συμμετοχή και χιλιάδες θεατές καθημερινά, γιόρτασε και τόνισε την διάσταση της θάλασσας για την πόλη και την περιοχή.

Σήμερα το πρωί είχαμε τους αγώνες ΤΡΙΑΘΛΟΥ στην ανάπλαση της παραλιακής, η οποία αξιοποιείται όλο και περισσότερο και ακολουθούν:

19:00 Φεστιβάλ χρωμάτων 2024

Η Αλεξανδρούπολη γεμίζει με χρώμα!

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων έρχεται να δώσει χρώμα στη ρουτίνα της ζωής μας μέσα από πολλές “πολύχρωμες” δραστηριότητες με κυριότερη αυτή της μαζικής ρίψης χρωματιστής πούδρας.

Φορώντας το καλύτερο μας χαμόγελο και με τη συνοδεία live μουσικής και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες που αναζητούν το αισιόδοξο και το θετικό στην καθημερινότητά τους!

Η είσοδος και συμμετοχή στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη και τα σακουλάκια με την πούδρα χρώματος μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα ειδικά περίπτερα που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πάμε να χρωματίσουμε τη ζωή μας;

→Ανάπλαση παραλιακής (ύψος ναυτοπροσκόπων)


20:00 Βραβεύσεις αθλητών/τριών-μαθητών/τριών που διακρίθηκαν τη χρονιά 2023-2024 από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη

→Πλατεία Φάρου


21:30 Η μεγάλη συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Στέλιο Βαμβακάς στην Πλατεία Φάρου

ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδος για το κοινό