Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γ.Ζαμπούκης στο MEGA, για τη νηπιαγωγό που κλείδωνε παιδάκια σε σκοτεινή αποθήκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, με παρουσιαστή τον πολύ καλό δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, για την υπόθεση της βρεφονηπιοκόμου που κλείδωνε τα παιδάκια σε σκοτεινή αποθήκη.

Μετά την γνωμοδότηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να μην τεθεί σε δυνητική αργία η συγκεκριμένη δημοτική υπάλληλος, με τις ψήφους των τριών συναδέρφων της δημοτικών υπαλλήλων (οι δύο μάλιστα από τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης, συνδικαλιστών με τους οποίους μετέχει μαζί στο Δ.Σ η κρινόμενη) και τις δυο δικαστικούς να ζητούν την τιμωρία της, ο κ.Ζαμπούκης ανέλυσε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Αφού επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε τις καταγγελίες την απομάκρυνε από τον παιδικό σταθμό και αυτήν και την συνάδερφο της η οποία επίσης καταγγέλθηκε, τόνισε πως υπάρχουν πάνω από 7 καταγγελίες γονέων και στην Δικαιοσύνη, η οποία ήδη άσκησε ποινική δίωξη στις δυο βρεφονηπιοκόμους και θα δικαστούν τον Οκτώβριο.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ξεκαθάρισε ότι κινείται με βάση το νόμο και όσα προβλέπει ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας, για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στην διαδικασία. Εξέφρασε την ικανοποίηση του που οι δυο δικαστικοί του Πειθαρχικού της Περιφέρειας ΑΜΘ, μία Αντιεισαγγελέας και μια Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλ;ioυ του Κράτους έκριναν απόλυτα σωστή την τεκμηρίωση του για την τιμωρία της βρεφονηπιοκόμου και ξεκαθάρισε ότι παρά την γνωμοδότηση των συνδικαλιστών συναδέρφων της να μην τιμωρηθεί, ο ίδιος θα την θέσει σε δυνητική αργία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΣΤΟ MEGA