Αλεξανδρούπολη: Ξανάρχισαν τα έργα αποκατάστασης του δρόμου Απαλού-αεροδρόμιο στο ρεύμα προς την πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανάρχισαν τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος που βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, στον δρόμο Απαλού-αεροδρόμιο “Δημόκριτος”, στο ρεύμα προς την Αλεξανδρούπολη.

Αφού έγινε η απαραίτητη σήμανση για την εκτροπή της κυκλοφορίας από τον παράδρομο για όσους κινούνται προς το αεροδρόμιο και το κομμάτι που ήδη ολοκληρώθηκε να χρησιμοποιείται για όσους κινούνται προς την πόλη, ξεκίνησαν τα έργα στο κομμάτι που ήταν και στην χειρότερη κατάσταση. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στο επιτόπιο ρεπορτάζ του Evros-news.gr, γίνεται εκσκαφή του δρόμου και όχι απλό… ξύσιμο, για να αποκατασταθεί πλήρως.

Όσον αφορά τον παράδρομο από τον Απαλό προς αεροδρόμιο, παρά τις διαβεβαιώσεις και τις… πομπώδεις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Βαγγέλη Πουλιλιού ότι θα βρεθούν τα χρήματα και θα αποκατασταθεί και αυτό το κομμάτι που είναι επίσης πολύ προβληματικό, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν έχει γίνει το παραμικρό. Άλλωστε ο κ.Πουλιλιός από την εποχή που ήταν δήμαρχος Σουφλίου μας έχει συνηθίσει στις εξαγγελίες που δεν γίνονται πράξη και μετά πάντα του φταίνε οι άλλοι.