Γρηγόρης Γκατσιούδης: Δεύτερος και ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, ο 17χρονος ακοντιστής απ’ το Διδυμότειχο

Άλλη μια σημαντική διάκριση και κατάκτηση μεταλλίου για τον 17χρονο ακοντιστή από το Διδυμότειχο Γρηγόρη Γκατσιούδη, αυτή την φορά μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, με αθλητές δηλαδή πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία από αυτόν και με ανδρικό ακόντιο.

Στους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν το διήμερο 27-28 Ιουλίου στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων «Χρήστος Παπανικολάου-Σοφία Σακοράφα», ο ταλαντούχος ακοντιστής των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου, γιος του Ολυμπιονίκη μας και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κώστα Γκατσιούδη, κατέκτησε την δεύτερη θέση με καλύτερη βολή 58.18 μέτρα και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Έδειξε ότι φέτος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ανοδική πορεία και παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποδεικνύει πως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, το μέλλον του ανήκει.

Νικητής στον ακοντισμό ήταν ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης του ΣΚΑ Δράμας (μεγαλύτερος δύο χρόνια) με βολή 62.28 και τρίτος μετά τον Γρηγόρη Γκατσιούδη ο Ανδρέας Χρυσοστομίδης του ΓΣ Ερμής με βολή 57.54 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Γρηγόρης Γκατσιούδης: Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 με βολή 65.20 μ. και ατομικό ρεκόρ (ΒΙΝΤΕΟ)