Η Εβρίτικη “Οικοτεχνία Τσομπανούδη”, συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Food & Drinks της Θεσσαλονίκης

Με μια κίνηση εξωστρέφειας και ανοίγματος σε νέες αγορές όλης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, η “Οικοτεχνία Τσομπανούδης” από το Ασπρονέρι Διδυμοτείχου, συμμετείχε στην Διεθνής Έκθεση Food & Drinks by Detrop στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Τσομπανούδης, ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς παραγωγών, με συνεχή και ανοδική πορεία σε προϊόντα όπως το αμύγδαλο, αμυγδαλοβούτυρο, ταχίνι και όσπρια (ραβύθια, φακές), τα οποία καλλιεργεί στα χωράφια του στο χωριό Ασπρονέρι και τα συσκευάζει στην οικοτεχνία του, έκανε ένα τολμηρό “βήμα” έχοντας περίπτερο στην συγκεκριμένη κορυφαία διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food & Drinks by Detrop που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 3 του μηνός στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με ταχίνι, προϊόντα αμύγδαλου και όσπρια, ο Γιάννης Τσομπανούδης και η σύζυγος του είχαν πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, αλλά και εκδήλωση συγκεκριμένους ενδιαφέροντος για τα βιολογικά, αυθεντικά, γνήσια και άριστης ποιότητας προϊόντα της εβρίτικης γης που παράγουν. Κι όλα αυτά στο τριήμερο της έκθεσης, αναμένεται να μετατραπούν σε συνεργασίες και πωλήσεις.

Στην συγκεκριμένη Διεθνή έκθεση μετείχαν 250 εκθέτες από 19 χώρες, 90 ξένοι hosted buyers από 18 χώρες, 30 αγοραστές από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων, όπου επίσης συμμετείχε η “Οικοτεχνία Τσομπανούδη”

Τα συσκευασμένα ΩΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ και το εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ, το Ταχίνι Έβρου και τα μοναδικά όσπρια (ρεβύθια, φακές) του Γιάννη Τσομπανούδη, μπορείτε να τα προμηθευθείτε με ένα τηλεφώνημα στο:

6947525213

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αμύγδαλα και Αμυγδαλοβούτυρο απ’ το Ασπρονέρι Έβρου, τώρα θα εξάγεται και στην… Ελβετία (ΒΙΝΤΕΟ)