Το φημισμένο πεπόνι Έβρου, “χρυσή κεφαλή” και “κρεμαστό” από την περιοχή του Τυχερού, είχαν την τιμητική τους στην μαγειρική εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο “ΠΟΠ Μαγειρική” με τον Ανδρέα Λαγό.
Η συνταγή ήταν κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα από πεπόνι Έβρου, αλλά ο παρουσιαστής δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Μέσα στην διάρκεια του μαγειρέματος αυτής της ιδιαίτερης συνταγής που πρότεινε στους τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης, προβλήθηκε και ρεπορτάζ από το Τυχερό, με παρουσίαση της καλλιέργειας του συγκεκριμένου πεπονιού με τις μοναδικές ιδιαότητες, γευστικές και θρεπτικές.
Το παρουσίασε ο γεωπόνος Βαγγέλης Δέδογλου που εκτός από καλλιεργητής ο ίδιος όπως και οι συντοπίτες του, γνωρίζει πολύ καλά το θέμα του συγκεκριμένου πεπονιού.