Ορεστιάδα: Ανακοινώθηκε επίσημα η ανεξαρτητοποίηση του Πέτρου Αργυριάδη απ’ την παράταξη Μαυρίδη – Εκνευρισμένος ο πρώην δήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το ρεπορτάζ τoυ Evros-news.gr που πρώτο χθες το πρωί έγραψε για ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της παράταξης του τέως δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.

Ο δημοτικός αυτός σύμβουλος είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Τριγώνου και νυν δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Αργυριάδης, που όπως ανέφερε κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο προεδρεύων Κλωστας Μιχαηλίδης, κατέθεσε επιστολή ανεξαρτητοποίησης στην Πρόεδρο του Δ.Σ Θεοδώρα Σέμεν., Σε αυτήν αναφέρει:

“Δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό “Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή” για προσωπικούς λόγους. Διατηρώ τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα, συμφέροντα των δημοτών μας”

Ο τέως δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης στην τοποθέτηση του αν και το προσπάθησε, δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του. Η εξέλιξη αυτή άλλωστε είναι ένα… πλήγμα στην προσπάθεια που κάνει να ανεβάζει συχνά τους αντιπολιτευτικούς τόνους αλλά και να κρατήσει τις… ισορροπίες ανάμεσα στην θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και αυτής του Διευθυντή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Τάκη Τοψίδη και βλέπει έναν από τους δημοτικούς συμβούλους του να αποχωρεί απ’ την παράταξη του.  Είναι χαρακτηριστικό ότι μπερδεύτηκε και αντί να πει ότι δεν θα εξυπηρετήσει ποτέ ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος των πολιτών, ανέφερε πως  “δεν θα εξυπηρετήσω ποτέ ιδιωτικά συμφέροντα εις… όφελος των δημοτών”. Μάλιστα άφησε αιχμές για την ανεξαρτητοποίηση του κ.Αργυριάδη, αφού επεσήμανε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ορεστιάδα: Ανεξαρτητοποιήθηκε δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του τέως δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη

“Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά για όσα πρόσφερε στην πενταετία που είμαστε στην δημοτική αρχή και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια όσον αφορά το έργο του ως ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου αλλά και σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Να περάσω όμως και ένα μήνυμα όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν πολύ καλά. Όπως όλα αυτά τα χρόνια όπως και στα επόμενα χρόνια της αυτοδιοικητικής μου πορείας, δεν θα επιτρέψω να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα μου και δεν θα εξυπηρετήσω ποτέ ιδιωτικά συμφέροντα εις όφελος των δημοτών από όποια θέση και αν βρίσκομαι, είτε αυτοδιοικητική είτε στην επαγγελματική μου πορεία Όλοι θα αντιμετωπίζονται από την δική μου πλευρά σε όποιο μετερίζι και αν είμαι με τον ίδιο αντικειμενικό τρόπο χωρίς καμιά απολύτως διάκριση”.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΙΟΙΗΣΗ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ