Ο Κώστας Κεβρεκίδης είναι ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου.
Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν 1η Δεκεμβρίου 2024, χθες Κυριακή 9 Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, που προήλθε από αυτές. Ο κ.Κεβρεκίδης επί χρόνια Πρόεδρος των Αρτοποιών Έβρου αλλά και με θέσεις στην διοίκηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιιών Ελλάδος ανέλαβε νέος Πρόεδρος, ενώ το Δ.Σ έχει ως εξής :
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Α’ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Β’ ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- ΤΑΜΙΑΣ: ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
- ΜΕΛΟΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΜΕΛΟΣ: ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
- ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Με ανακοίνωση του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει την ανάγκη συμμετοχής και στενής συνεργασίας όλων των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας και των φορέων της πόλης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου των επαγγελματιών και εμπόρων και ευελπιστεί σε μια συνάντηση μαζί τους σύντομα.
Να τονίσουμε τέλος ότι ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε Τριαντάφυλλος Χατζάκης που επίσης ήταν υποψήφιος δεν εξελέγη ούτε ως απλό μέλος στη νέα διοίκηση.




































