Δύο θετικές εξελίξεις για τις υπηρεσίες Λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη και την Σαμοθράκη, ανακοίνωσε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, επισημαίνοντας την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση τους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο βουλευτής της Ν.Δ., δυο μήνες μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την μεσολάβηση του και παρουσία διοικούντων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης με τον αρμόδιο υφυπουργό Στέφανο Γκίκα, ήρθαν οι ευχάριστες ειδήσεις. Στην ανακοίνωση του κ.Δερμεντζόπουλου αναφέρεται:
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2024 στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο Βουλευτής Ν. Έβρου, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, μαζί με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης κατέθεσαν αιτήματα που αφορούσαν την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος στον Έβρο.
Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Στέφανος Γκίκας, ανταποκρίθηκε θετικά με αποτέλεσμα:
- Την ενίσχυση του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης με τρία στελέχη από την επικείμενη αποφοίτηση των Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.
- Την προσθήκη ενός νέου ταχύπλοου σκάφους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
Σε δήλωσή του, ο Βουλευτής Έβρου ανέφερε:
«Η καλή συνεργασία με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, αποδίδει θετικά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε κατ’αυτόν τον τρόπο, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και συμβάλλουν παράλληλα στην ασφάλεια της περιοχής μας.»
Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης,
Από την πλευρά της η διοίκηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Χρήστο Δερμεντζόπουλο για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση των συγκεκριμένων θεμάτων, όπου αναφέρει: