Τον συνέλαβαν στην Ορεστιάδα, δίπλα στον ποταμό Έβρο, όπου ήρθε να μεταφέρει λαθρομετανάστες

Συνελήφθη σε αγροτική οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής
Φύλαξης Ορεστιάδας, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλησίον του ποταμού Έβρου χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Όπως μάλιστα προέκυψε και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να διευκολύνει τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Επίσης, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων, ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα -10- λαθρομετανάστες.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 1-2-2025 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.