Άλλη μια σημαντική συνεργασία, αναγνώριση και ανάδειξη για τα Σπαράγγια Μεταξάδων, αφού ξεκίνησε συνεργασία με το κορυφαίο αθηναϊκό εστιατόριο “Σπονδή”, το οποίο βραβεύεται επί πολλά χρόνια με 2 Αστέρια Michelin.
Μετά την συνεργασία και την παρουσία στο μενού του Botrini’s Restaurant στο Χαλάνδρι, του κορυφαίου σεφ Έκτορα Μποτρίνι, τα Σπαράγγια Μεταξάδων βρίσκονται πλέον και στο Μενού της “Σπονδής”, του εστιατορίου στο Παγκράτι της Αθήνας που αποτελεί τοπόσημο της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα και από το 2002 βραβεύεται συνεχώς με αστέρια από τον Οδηγό Michelin.
Σημείο αναφοράς για την κουζίνα υψηλής ποιότητας κουζίνας στην Ελλάδα, το εστιατόριο μέσα από την χαρισματική ματιά του Executive Chef Arnaud Bignon προσφέρει στους πελάτες του ένα πιάτο που συνδυάζει λευκά και πράσινα Σπαράγγια Μεταξάδων βιολογικής γεωργίας, τα οποία πλαισιώνουν και αναδεικνύουν με ιδιαίτερες τεχνικές, όπως η σάλτσα από λευκά σπαράγγια που έχουν υποστεί ζύμωση, το φιλέτο γλώσσας και ολοκληρώνεται με χειροποίητο λάδι από άνθη πορτοκαλιάς.

Όπως μάλιστα αναφέρει στο μενού το βραβευμένο συνεχώς εστιατόριο “Σπονδή” της Αθήνας: “Απολαύστε τον μεταμορφωτικό συνδυασμό της υψηλής γαστρονομίας με εγχώρια εποχιακά προϊόντα μικρών παραγωγών”.
Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Νικολούδη και την Πωλίνα Τσαρακτσή, που καλλιεργούν και παράγουν τα Σπαράγγια Μεταξάδων και ξεκινώντας μια “ανάσα” από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, πετυχαίνουν ολοένα και σημαντικότερες συνεργασίες με κορυφαία εστιατόρια της χώρας μας και ιδιαίτερα της Αθήνας, όπου οι γαστρονομικές απαιτήσεις των πελατών αυτών των εστιατορίων είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Υ.Γ: Την ίδια ώρα που κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας επιλέγουν τα Σπαράγγια Μεταξάδων,τα εβρίτικα εστιατόρια και γενικότερα τα καταστήματα εστίασης… σφυρίζουν αδιάφορα. Κι ύστερα μας φταίει το… Κράτος των Αθηνών για όλα.