Με επιτυχία στέφθηκε η διεκδίκηση κρατικής χρηματοδότησης για την επισκευή των μηχανημάτων έργου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, για τις ζημιές που υπέστησαν από την αδιάκοπη χρήση κατά την μεγάλη πυρκαγιά του 2023.
Η συνεχώς χρησιμοποίηση τους προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε πολλά μηχανήματα έργου του Δήμου Αλεξανδρούπολης και οι βλάβες που υπέστησαν τα μηχανήματα ήταν τόσο εκτεταμένες, ώστε η αποκατάστασή τους ήταν αδύνατη, χωρίς την ουσιαστική συνδρομή της κεντρικής διοίκησης.
Έτσι, ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο, Ηλ΄’ια Δαστερίδη,, διεκδίκησαν τη χρηματοδότηση για την Αποκατάσταση Μηχανημάτων Έργου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Με συνεχείς και στοχευμένες προσπάθειες, το σχετικό αίτημα έγινε δεκτό από τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστα Κατσαφάδο με τον οποίο και συναντήθηκαν






























