Μαύρη εργασία από τον δήμο Διδυμοτείχου με χρησιμοποίηση ανασφάλιστων εργαζομένων, παραδέχθηκε δημόσια ο Γενικός Γραμματέας του Δημήτρη; Πάλλας, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ως γνωστόν, αν οι Επιθεωρητές εργασίας του ΕΦΚΑ βρουν σε κάποια επιχείρηση ανασφάλιστους εργαζόμενους, τότε καταλογίζουν χρηματικό πρόστιμο 10.500 ευρώ για τον καθένα από αυτούς. Στην περίπτωση του δήμου Διδυμοτείχου και με την δημόσια παραδοχή του κ.Πάλλα ότι χρησιμοποιήθηκαν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και συγκεκριμένα Ρομά για την μετακόμιση από το Δημαρχείο στα νέα γραφεία του Δήμου, τι πρέπει να γίνει αλήθεια; Δεν υπολογίζουμε τον κίνδυνο να τραυματίζονταν κάποιος σοβαρά και δεν θα μπορούσε να καλυφθεί υγειονομικά. Είναι δυνατόν, όταν και το πιο μικρό μαγαζάκι προσέχει για να μην πέσει η “καμπάνα” του ΕΦΚΑ ο δημος Διδυμοτείχου να παρανομεί;
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Διδυμοτείχου:
“Κάποιους Ρομά τους είχα στο τηλέφωνο για να τους ενημερώνω πότε θα μεταφέρουμε έπιπλα τα οποία κατεβάζαμε από το Δημαρχείο και τα φορτώναμε. Ξεκινούσαμε το πρωί και πριν ξεκινήσουμε κύριοι εγώ έκανα και τον σταυρό μου. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ήταν ανασφάλιστοι. Εγώ πήρα αυτό το ρίσκο και τους πρόσεχα και καφέ και τζιγάρα όπως τα έλεγαν τους πλήρωνα και τους κερνούσα για να δουλέψουν”.
Αυτά είπε σε ζωντανή μετάδοση ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Διδυμοτείχου στην προχθεσινή συνεδρίαση.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΛΛΑ
Στην ίδια συνεδρίαση, όπως γράψαμε εχθές, ο κ.Πάλλας κατήγγειλε πως βρήκε το 2024 που ανέλαβε μια κατάσταση ΜΠΑΧΑΛΟ, εκθέτοντας έντονα τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και την δημοτική του αρχή, αφού αυτοί διοικούν από το 2019.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Σοβαρές, ΣΟΚαριστικές καταγγελίες για Δήμο ΜΠΑΧΑΛΟ επί Ρ. Χατζηγάννογλου απ’ τον Γενικό Γραμματέα Δ.Πάλλα (ΒΙΝΤΕΟ)































