Αλεξανδρούπολη: Αστυνομική επιχείρηση στην πόλη και σύλληψη γιατί καλλιεργούσε δενδρύλλια χασίς στο σπίτι του

Αναστάτωση σήμερα μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομική επιχείρηση που εκτυλίχθηκε σε σπίτι, σύμφωνα με του περίοικους που είδαν να γίνεται τουλάχιστον μια σύλληψη.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομική Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αξιοποιώντας προφανώς πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι όπου εντόπισαν 23 δενδρύλλια κάνναβης (χασίς), τα οποία καλλιεργούσε ο ιδιοκτήτης τον οποίο φυσικά συνέλαβαν. Επίσης βρέθηκαν και περίπου 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ήταν μια ακόμα σύλληψη από τους αστυνομικούς του συγκεκριμένου Τμήματος, στην προσπάθεια να παταχθεί το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.