

Ολοένα και πιο βελτιωμένη είναι η κλινική εικόνα και η κατάσταση της υγείας των δύο μικρών παιδιών που μεταφέρθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε πολύ σοβαρή κατάσταση λιποθυμίας.

Οι γιατροί όχι μόνο της Παιδιατρικής Κλινικής αλλά και άλλων ειδικοτήτων που τα ανέλαβαν, με τις ενέργειες τους κατάφεραν να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για την ζωή τους. Παράλληλα και αφού αρχικά ενημερώθηκαν από τους γονείς των δύο παιδιών ηλικίας κάτω των 5 ετών, που είναι Ρομά και μένουν στην περιοχή Πανόραμα Διδυμοτείχου, πως πιθανόν να κατανάλωσαν φυτοφάρμακο από πεταμένα κουτιά, έλαβαν δείγματα τους. Κι αυτό γιατί, ενώ αρχικά ζήτησαν από τον πατέρα του ενός παιδιού να πάει στο σημείο, ένα χωράφι της περιοχής που είπε ότι έπαιζαν κοντά στο σπίτι τους και να φέρει το κουτί με το φυτοφάρμακο, αυτός δεν εμφανίστηκε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε σοβαρή κατάσταση δυο μικρά παιδιά – Δηλητηρίαση από φυτοφάρμακο;
Θα στείλουν λοιπόν τα δείγματα αυτά σε ειδικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της δηλητηρίασης των παιδιών. Παράλληλα όμως, ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, αφού δεν ξεκαθαρίστηκε πως τα μικρά παιδιά δηλητηριάστηκαν και κινδύνεψε η ζωή τους. Οι αστυνομικοί με την σειρά τους ενημέρωσαν για την υπόθεση και τον Εισαγγελέα, αφού μπορεί να αναζητηθούν ευθύνες από τους γονείς για παραμέληση.



























