Στην επίσκεψη του την προηγούμενη εβδομάδα στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Το ΕΣΥ Άλλαξε», στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ.

Μιλώντας λοιπόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση που παρέστη και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ.Γεωργιάδης προσπάθησε αρχικά να υποβαθμίσει τις έντονες διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες από τους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, χαρακτηρίζοντας αυτές “χαρμόσυνο γεγονός και λίγο… χάπενινγκ”.



Στη συνέχεια μάλιστα ανέφερε ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο γίνεται… καινούργιο και έδωσε συγχαρητήρια στο διοικητικό δίδυμο Ρούφου-Γκοτσίδη, γιατί όπως είπε “έχουν κάνει σαν γκαλερί το νοσοκομείο, αφού μέχρι και έκθεση ζωγραφικής με έργα τοπικών ζωγράφων έχουν βάλει”.
“Πήγαμε στην Αλεξανδρούπολη. Με περίμεναν κάποιοι συνδικαλιστές για να κάνουν την συνήθη φασαρία, όχι κάτι φοβερό. Χαρμόσυνο ήταν και λίγο χάπενινγκ”, είπε αρχικά και φυσικά αναφέρθηκε στο… σόου που ο ίδιος με την δεδομένη ικανότητα του στον χειρισμό της επικοινωνίας έστησε, λέγοντας ότι η λίστα αναμονής για τα χειρουργεία από τις περισσότερες από 5.000 μειώθηκε στις 3.000.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


























