Ορεστιάδα: Μια σημαντική και πολύ χρήσιμη ημερίδα, για πόδια, διατροφή, δέρμα και διαβήτη

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική Ημερίδα Υγείας  με τίτλο “Σημεία Υγείας στον Διαβήτη”, διοργανώνεται αύριο Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025, στις 18:00, στο Θέατρο Διόνυσος στην Ορεστιάδα.

Είναι αφιερωμένη στα πόδια, τη διατροφή, το δέρμα σε σχέση με τον διαβήτη, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων και στον Έβρο.

Διοργανώνεται από το κορυφαίο Κέντρο Ποδολογίας “Top Charm”, που προσφέρει χρόνια τώρα αξιόπιστες, χρήσιμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και ποδολογίας αι βρίσκεται στην οδό Αναγεννήσεως 153 στην Ορεστιάδα.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση σε όλους να δώσουν το παρόν και να ακούσουν πολύ χρήσιμα πράγματα από τους ειδικούς και συγκεκριμένα τους ομιλητές:

Σταυρούλα (Ρούλα Τοπαλίδου)-Ποδολόγος

Θεοδώρα Σέμεν-Γενική Ιατρός Διαβητολόγος

Σταυρούλα Παπαλάμπου-Δερματολόγος

Στυλαινός Σουργουτσίδης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Μια εκδήλωση για όλους, με ΕΥΕΛΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και χρήσιμες συμβουλές και ενημερώσεις από ειδικούς σε σχέση με τον διαβήτη.