

Με πανό και πλακάτ διαμαρτυρήθηκαν σήμερα οι Σουφλιώτες έξω από το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης όπου ξεκίνησε το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, για το κλείσιμο των δύο καταστημάτων των ΕΛΤΑ σε Σουφλί και Τυχερό.

Με επικεφαλής και μπροστάρη τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο, αντιπροσωπεία φορέων και συλλόγων του δήμου Σουφλίου, με τους Αντιδημάρχιυς, τους δημοτικούς συμβούλους, την αντιπολίτευση, τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Σουφλίου, της Ένωσης Επαγγελματιών, εξέφρασαν την έντονη αντίδραση τους για την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής τους. “Όχι στα λουκέτα των ΕΛΤΑ” και “Έβρος ΜΕΤΑ ή “Έβρος ΚΛΕΙΣΤΑ” ήταν μερικά από τα πανό που κρατούσαν οι δεκάδες διαμαρτυρόμενοι που κατέβηκαν από το Σουφλί στην Αλεξανδρούπολη.



Συνάντηση με τον υφυπουργό Θανάση Κοντογεώργη
Αντιπροσωπεία της Επιτροπής του δήμου Σουφλίου με εκπροσώπους όλων των φορέων κα φυσικά τον δήμαρχο κ.Καλακίκο, συναντήθηκε με τον Θανάση Κοντογεώργη, Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και του έθεσε την έντονη διαμαρτυρία και αντίδραση της τοπικής κοινωνίας για το κλείσιμο και των δύο καταστημάτων των ΕΛΤΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Κοντογεώργης αναγνώρισε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί στο συγκεκριμένο ζήτημα και υποσχέθηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη ή Τετάρτη, θα βρεθεί στο Σουφλί για να συζητήσει μαζί τους όχι μόνο το θέμα των ΕΛΤΑ, αλλά και την γενικότερη υποβάθμιση της περιοχής και τα σοβαρά προβλήματα της.


























