Δεύτερη και ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο η Λαμπρινή Άννα Ασημάκη απ’ τον Έβρο

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Λαμπρινή Άννα Ασημάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων – Νεανίδων που διεξάγεται στην Ελβετία.

Η αθλήτρια του ΑΣΓ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ που έχει προπονητή τον Γιώργο Ναζίρη και είναι από την Ορεστιάδα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -49kg του European Taekwondo Junior Championships 2025.

Νίκησε διαδοχικά με το εμφατικό 2-0 την Μακας (Βοσνία Ερζεγοβινη), Γκαρσια (Ισπανία) και Βοκοσενκο (Ουκρανία).

Στον τελικό έδωσε μεγάλη μάχη, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αλλά έχασε σε ένα οριακό ματς με 2-0 από τη Νίκιτς απ’ την Σερβία, έτσι ήταν δεύτερη στην κατηγορία της και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!

Αυτό το μετάλλιο έρχεται έναν χρόνο μετά το χάλκινο στο Παγκόσμιο της Νότιας Κορέας. Κάτι που επιβεβαιώνει την ήδη εντυπωσιακή καριέρα, έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και 2η θέση στο προηγούμενο Πανευρωπαϊκό.

Αυτή η νέα της επιτυχία έρχεται να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία και την τεράστια δουλειά που γίνεται από την ίδια, τον προπονητή και τον σύλλογο της.