Μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η Αλεξανδρούπολη απ’ τον πρωτόγνωρο τυφώνα που την έπληξε, η αντίδραση και η κίνηση ενός κατοίκου προκάλεσε έντονη συγκίνηση.
Οι ριπές ανέμου ταχύτητας 154 χλμ την ώρα, εκτός από τα δέντρα και τα άλλα αντικείμενα που έσπασαν ή ξερίζωσαν, παρέσυραν και μια ελληνική σημαία. Όπως αναφέρει ο δήμος Αλεξανδρούπολης σε ανακοίνωση του, κάτοικος της πόλης βρήκε την σημαία πεσμένη σε ένα δέντρο και όχι μόμο την μάζεψε, αλλά την παρέδωσε καθαρή και διπλωμένη στους ανθρώπους του Δήμου, σε μια σπουδαία πράξη σεβασμού στο εθνικό μας σύμβολο.

Ενέργεια που θέλησε να προβάλλει-και πολύ σωστά-ο δήμος Αλεξανδρούπολης με χιλιάδες κόσμου να αντιδρούν θετικά στην ανακοίνωση και να επικροτούν αυτή την ενέργεια του:
“Μετά τον χθεσινό ανεμοστρόβιλο που σάρωσε σχεδόν τα πάντα, ένας συμπολίτης μας βρήκε την ελληνική σημαία πεσμένη σε ένα δέντρο.
































