Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και γενικότερα υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028, αλλά ούτε και υποψήφιος βουλευτής Δράμας με το ΠΑΣΟΚ ο Δαμιανός Καγγελίδης.
Με χθεσινή δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Fcebook, ο κ.Καγγελίδης που το 2023 ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και η παράταξη του “Μαζί για την Αλλαγή” ήταν τρίτη με 8,95%, έκανε γνωστό ότι αποφάσισε να αφοσιωθεί στην ιατρική (είναι οδ0ντάτρος) και στην οικογένεια του.
Έτσι και αλλιώς ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ από το νομό της Δράμας, αυτά τα δύο και πλέον χρόνια δεν έδειξε ιδιαίτερο ζήλο και παρουσία ούτε καν στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και ελάχιστες φορές έκανε αντιπολίτευση στην διοίκηση Τοψίδη, περνώντας σχεδόν… απαρατήρητος ως αυτοδιοικητική παρουσία.
Η δήλωση του Δαμιανού Καγγελίδη κλείνει μάλιστα με την άποψη πως πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς, για να δημιουργηθεί πλειοψηφικό ρεύμα.































