Πανελλαδική διάκριση και βράβευση για το “Παραδοσιακό Ψητοπωλείο Βιέννη” του Διδυμοτείχου

Πανελλαδική διάκριση και βράβευση για το “Παραδοσιακό Ψητοπωλείο Βιέννη” του Διδυμοτείχου

Πανελλαδική διάκριση και βράβευση την χρονιά που συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας, για το “Παραδοσκαικό Ψητοπωλείο Βιέννη” του Διδυμοτείχου. Κατέκτησε το βραβείο “Gold award of quality and taste” στην κατηγορία παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, στο 1ο Παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας, σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών.

Gepostet von Konstantinos Antoniadis am Dienstag, 6. März 2018

Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, που συνεχίζει την παράδοση την οποία ξεκίνησε ο παππούς του, του οποίου και έχει το όνομα και συνέχισε ο πατέρας του Θόδωρος. Ο ίδιος ιδιαίτερα συγκινημένος για αυτή την κορυφαία διάκριση, δήλωσε: “Είναι αυτή η στιγμή που νιώθεις πως οι κόποι μιας ζωής επιβραβεύονται,πως τελικά αξίζει,πως η προσπάθεια και η αγωνία σου για το καλύτερο πιάνουν τόπο.

Ειλικρινά και πραγματικά είμαι χαρούμενος και περήφανος που αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από …50 χρόνια και άλλαξε 3 γενιές παραμένει σταθερά στις επιλογες σας,σταθερά στην καρδιά σας.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνεργαστήκαμε τόσα χρόνια,καθένας έχει μια σημαντική και μοναδική θέση στην καρδιά μου,μα πιο πολύ από όλους ευχαριστώ όλους εσάς τους απλούς πολίτες της πόλης μου, του Διδυμοτείχου που στην ερώτηση της παρέας από που θα φαμε;;; η απάντηση είναι σταθερή : Από τον Καράμπα!

Το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς είναι η αγάπη σας!

Συνεχίζουμε σταθερά και αδιαπραγμάτευτα,χωρίς να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα με μοναδικό γνώμονα την δικιά σας ευχαρίστηση !
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου“.

Ακόμα μεγαλύτερο βραβείο πάντως, το κορυφαίο και ασύγκριτο για τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και την σύζυγο του Λιάνα, είναι τα… 4 παιδιά τους. Οι τρεις γιοί και η κορούλα τους που ήρθε πρόσφατα να συμπληρώσει την τεράστια οικογενειακή τους ευτυχία. 

Σχόλιο Evros-news.gr 

Η είδηση της βράβευσης του Παραδοσιακού Ψητοπωλείου Βιέννη που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο του Διδυμοτείχου, με συγκίνησε προσωπικά πάρα πολύ και έκανε να… ξαναγυρίσουν οι αναμνήσεις πίσω 37 ολόκληρα χρόνια. Το 1981, όταν τελειόφοιτος στο λύκειο Διδυμοτείχου, δούλεψα το καλοκαίρι ως σεβριτόρος εκεί. Με τον συγχωρεμένο τον κυρ Κώστα, παππού του σημερινού ιδιοκτήτη Κωνσταντίνου Αντωνιάδη.

Αν και μόλις τρεις μήνες, ήταν μια σημαντική εμπειρία ζωής για μένα. Δεν θα ξεχάσω ότι κάθε βράδυ που τελείωνε η κουραστική δουλειά, ο κυρ Κώστας πάντα έδινε κάτι παραπάνω από το μεροκάματο που είχαμε συμφωνήσει. Ως επιβράβευση για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Άσχετα αν δεν έμενε τελικά ούτε δραχμή στην τσέπη, μια και πηγαίναμε αμέσως να τα… καταθέταμε στη ντίσκο Figaro του Τάκη Ανδρικάκη και του Φάνη Τσουλκανάκη. Χάρηκα που ο εγγονός Κωνσταντίνος όχι απλά συνεχίζει την παράδοση, αλλά… εκτοξεύει την Βιέννη πολύ ψηλά και είμαι σίγουρος ότι ο κυρ Κώστας θα χαμογελάει από εκεί ψηλά ικανοποιημένος βλέποντας το δημιούργημα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Κώστας Πιτιακούδης