Πουλιλιός: “Πρωταγωνιστής” στο χθεσινό “Ράδιο Αρβύλα” ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πουλιλιός: “Πρωταγωνιστής” στο χθεσινό “Ράδιο Αρβύλα” ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα θέμα που αφορά το νομό Έβρου ασχολήθηκε χθες βράδυ η γνωστή σατιρική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” του ΑΝΤ1 και είχε “πρωταγωνιστή” τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Βαγγέλη Πουλιλιό.

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του πήραν ένα απόσπασμα από ρεπορτάζ της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση  που αφορούσε τον περιβόητο δρόμο που θα συνδέει την Εγνατία Οδό με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το σχολίασαν με τον δικό τους, χιουμοριστικό τρόπο, με αφορμή τις επιτόπιες δηλώσεις του κ.Πουλιλιού.

Βέβαια οι παρουσιαστές δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο θέμα και καταλόγισαν ευθύνες στην Κυβέρνηση, ενώ ως γνωστόν για τον συγκεκριμένο δρόμο ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς είχε υποστηρίξει με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ανακρίβειες και πως είναι… έτοιμος να χρησιμοποιηθεί. Η αλήθεια είναι πως έτοιμος είναι ο κόμβος της Εγνατίας Οδού απ’ όπου μπορούν να βγαίνουν τα ασθενοφόρα που θα θέλουν να μεταφέρουν ασθενείς στο νοσοκομείο και επίσης στρώθηκαν μερικά μέτρα με άσφαλτο.

Όπως φαίνεται εξάλλου και στο επιτόπιο ρεπορτάζ και φυσικά όσον αφορά τον κόμβο ο ισχυρισμός Πουλιλιού πως είναι έτοιιμος δεν ισχύει. Σταμάτησαν όμως οι εργασίες στην είσοδο του οικοπέδου που ανήκει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια δεν έδινε την έγκριση του να κατασκευαστεί ο δρόμος αυτός, ενώ τώρα εμφανίζεται να συναινεί. Πάντως ο Βαγγέλης Πουλιλιός έγινε ο… πρωταγωνιστής στη χθεσινή εκπομπή των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.