Την Τετάρτη 16 Μαίου τελικά στην Σαμοθράκη ο Λευτέρης Αυγενάκης

Την Τετάρτη 16 Μαίου τελικά στην Σαμοθράκη ο Λευτέρης Αυγενάκης

Την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαίου και όχι Τρίτη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα επισκεφθεί τελικά τον Έβρο και συγκεκριμένα το νησί της Σαμοθράκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ.Αυγενάκης θέλει να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νησιού, την κατάσταση που υπάρχει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της 25ης Σεπτεμβρίου, να ακούσει τον δήμαρχο Θανάση Βίτσα, τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους και να παρουσιάσει κάποια από τα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία στα νησιά αν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Η επίσκεψη ήταν να πραγματοποιηθεί παλαιότερα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω διαφόρων προβλημάτων και πραγματοποιείται μετά από εντολή του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος όπως έγραψε το evros-news.gr, θα βρίσκεται την Δευτέρα 14 Μαίου στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Μετά την Σαμοθράκη ο κ.Αυγενάκης θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και αυτοδιοικητικά.